Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2019, 7:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dojdi za nimi a vezmi baby. Zayo a Dalyb pripomínajú Navždy Mladý novým klipom

HUDBA EGO ZAYO
Uložiť Uložené

Jedna z najchytľavejších skladieb zo Zayovho debutu dostáva videoklip od Jána Stracha.

Zayov debutový album Navždy Mladý je už niekoľko mesiacov vonku a minimálne medzi pomyselnou cieľovou skupinou, teda spolucháčmi akejsi novej vlny sa teší veľkému úspechu. Člen košickej Haha Crew aktuálne obieha slovenské kluby v rámci turné a na základe záberov z Instagramu konštatujeme, že záujem fanúšikov by mu mohli závidieť aj etablovanejší kolegovia. 

Darí sa mu plniť aj väčšie priestory a zároveň vždy vytvoriť show, počas ktorej to vždy pod pódiom žije. Zayo však nezabúda ani na klipy a po skladbe Netopier so Sameyom dostáva ten svoj aj Tutu s Dalybom. Chalani z FCK THEM opäť povolali českého kolegu Jana Stracha, ktorého vizuálny rukopis určite spoznáš, opäť však zapája nové vkusné prvky. 

Hudobnú produkciu doplnil Nuri a my ešte do pozornosti dávame zvyšné zastávky Navždy Mladý Tour, v rámci ktorej sa ešte môžeš tešiť na veľký koncert v bratislavskom Babylone a obrovské to bude určite aj v domácich Košiciach

Dojdi za nimi a vezmi baby. Zayo a Dalyb pripomínajú Navždy Mladý novým klipom
Zdroj: www.instagram.com
Domov
Zdieľať
Diskusia