Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2019, 19:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kým nadávaš, Zayovi a Sameyovi hráš do karát, kúpia si za to pravé šperky

HUDBA HAHA CREW SAMEY ZAYO
Uložiť Uložené

Fanúšikovia sa dočkali ďalšieho videoklipu z albumu Navždy Mladý.

Zayo ešte v závere minulého roka prišiel s debutovým projektom Navždy Mladý, ktorý nepochybne rozvíril vody a už tradične polarizoval hudobných fanúšikov. V konečnom dôsledku sa všetko ukáže na živých koncertoch, ktoré v prípade všetkých členov košickej Haha Crew fungujú na jednotku. 

Turné sa pravdepodobne dočkáme aj v podaní Zaya, no ešte pred tým sme sa dnes dočkali ďalšieho videoklipu. Tentokrát ide o skladbu Netopier, kde hosťuje aj kolega zo skupiny Samey. Ide o track, ktorý sa na album dostal ako úplne posledný a my sme zaň veľmi radi, keďže ide zároveň o najlepšiu vec. 

Vizuálnu stránku si na starosti zobral šikovný Jan Strach, ktorý je autorom všetkých úspešných vecí českého Milion Plus. Ide o tradičnú rapovú záležitosť vrátane luxusných outfitov a všetkého, čo k tomu patrí. Do komentárov nám daj pokojne vedieť, ako sa ti videoklip páči a aká skladba z Navždy Mladý si ho podľa teba ešte zaslúži. 

Domov
Zdieľať
Diskusia