Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2019, 11:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Všetci by chceli mať to, čo Milion+. Napríklad tento videoklip za 1 200 korún

HUDBA
Uložiť Uložené

Popri natáčaní videoklipu Oběžná dráha stihli členovia Milion+ vytvoriť ešte ďalšie dva. Sleduj vizuál na Chtěly By To Mít.

Chalani z Milion Plus majú za sebou veľmi produktívny rok 2018, v rámci ktorého vydali hneď niekoľko sólových aj tímových hudobných počinov. Všetko nasvedčuje tomu, že v nastolenom trende budú pokračovať aj v tomto roku, pričom už teraz vieme o zopár projektoch, na ktoré sa môžeme tešiť. 

Zároveň chalani chystajú KML turné a tiež veľký krst albumov Grál a Tvoje máma ví, co je námrd. Ešte pred tým sme sa dočkali nového videoklipu, ktorý je skôr jednoduchou reprezent záležitosťou na vec Chtěly By To Mít. Ako sa dozvedáme hneď v úvode, táto záležitosť vznikla počas natáčania klipu Oběžná dráha a náklady nepresiahli 1200 korún

Do pozornosti ešte dávame predpredaj na obrovský krst albumu KML v pražskom Sasazu, ktorý sa bude konať 10. mája. Milion Plus sa predstaví v plnej sile a v rovnakom zložení následne ešte obehne celú Českú republiku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia