Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2019, 11:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Smackovi ide biznis ako stroj. Sleduj klip z Londýna a očakávaj P's a Love 2

HUDBA
Uložiť Uložené

Najlepší český grime MC už avizuje aj krst k chystanému ďalšiemu sólu, ktorý sa bude konať 17. mája.

Smack ide posledné roky veľmi tvrdo a práve jemu patrí najväčšia zásluha za to, že Česi a Slováci dokázali prijať grime za plnohodnotnú súčasť svojho playlistu. Ešte v závere roka 2018 vydal úspešné 160 EP s producentom Huclberrym a v tejto zostave sa teraz vracajú chalani opäť. 

Novinka s názvom Flush je zároveň prvou predzvesťou druhého pokračovania projektu P's a Love, na ktorý do dnešného dňa fanúšikovia nedajú dopustiť pravdepodobne najviac zo všetkých sólových albumov od Smacka. Na skladbe sa objavuje a Marger, s ktorým už mal možnosť Smack spolupracovať aj v minulosti. 

Dočkali sme sa hneď aj videoklipu od Jakuba Křena, tentokrát z Londýna. Ten vznikal pred, počas a po NBA London Game 2019, keďže najlepší český grime MC je zároveň známym fanúšikom basketbalu. No a aby toho nebolo málo, Smack už avizuje aj krst albumu P's a Love 2. Bude sa konať 17. mája v Prahe a viac podrobností ti prinesieme už o pár dní. Zároveň to však znamená, že dovtedy bude sólo vonku, takže fanúšikovia sa ešte pred letom majú na čo tešiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia