Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2019, 14:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rešpekt si na ulici nekúpiš. Separ a Dame posielajú podporu do väzenia pre Michajlova

HUDBA DMS
Uložiť Uložené

Brnenský raper Michajlov by mal mať väčšinu trestu za sebou. Sleduj novinku, kde hosťuje DMS.

 

Ešte počas minulého leta sa fanúšikovia brnenského rapera Michajlova dozvedeli správu o tom, že porušil podmienku a na niekoľko mesiacov si bude musieť ísť natvrdo sadnúť do väzenia. Viac ako polovicu trestu by už mal mať za sebou, no ďalšie informácie zatiaľ nemáme. Ešte pred uväznením stihol nahrať kompletný sólový album.

Ten dostal názov 1991, čo je pravdepodobne dátum jeho narodenia a hosťuje na ňom viacero zaujímavých mien vrátane Václava Roučka, Epleho alebo DMS. A práve spolupráca so Separom a Damem sa teraz dostáva na YouTube. Samotný titul Street Credit asi do veľkej miery napovedá, o čom track bude, takže ti ho asi približovať nemusíme. 

Je viac než isté, že Michajlov bude po návrate na slobodu plný novej inšpirácie k písaniu, takže sa určite veľmi rýchlo dočkáme nových skladieb. V tomto prípade sme sa dočkali ešte aj jednoduchého vizuálu pozostávajúceho zo záberov z tvorby nelegálnych graffiti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia