Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. februára 2019, 12:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ektor a Yzomandias nemajú čiary pika, škaredé dievčatá ani lacný chlast

HUDBA
Uložiť Uložené

Najočakávanejšia spolupráca z Ektorovho sólového albumu Marko je vonku. Počúvaj Yzomandiasovu slohu na skladbe pražského rapera.

1. marca bude Ektor krstiť svoj ďalší sólový album v pražskom Fóre Karlín a k dispozícii je už len posledných približne tisíc lístkov, takže odporúčame ponáhľať sa s kúpou. Už teraz je viac než isté, že Marka čaká vypredaná sála a všetko nasvedčuje tomu, že by sme sa mali dočkať aj živých hosťovačiek viacerých interpretov objavujúcich sa na albume. 

Teraz sa fanúšikovia dočkali relatívne prekvapivej spolupráce, keďže na jednu zo skladieb prijal pozvanie Yzomandias z Milion+. Kolaborácia dostáva veľavravný názov Máme všechno, ktorý určite nie je potrebné nikomu ďalej približovať. Podľa očakávaní ide o egotripovú záležitosť, kde však obaja ukazujú svoju formu a fanúšikovia si nepochybne prídu na svoje. 

Ani v tomto prípade sme sa nedočkali videoklipu, no veríme, že v dohľadnej dobe sa už Ektor v tejto disciplíne polepší. Aj keď pravdou ostáva, že na YouTube sa jeho tvorbe darí aj bez komplikovanejších vizuálov. Snáď v pondelok už bude celý projekt k dispozícii na streamovacích službách. 

Domov
Zdieľať
Diskusia