Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2018, 16:00
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Smack sa chystá rozbiť pražské Výstavište

HUDBA
Uložiť Uložené

Najznámejší český predstaviteľ grime štýlu už čoskoro so svojou tour zavíta aj do hlavného mesta.

Smack patrí dlhodobo k najobľúbenejším domácim interpretom a zaslúžene ho môžeme označiť za priekopníka grime štýlu v Česku. S tým idú ruka v ruke aj jedinečné živé vystúpenia, ktoré už nie sú len o kývaní hlavami a mávaní rukami. Práve vďaka nemu naberajú klubové akcie na obrátkach a fanúšikovia oceňujú aj to, že k nám dokáže priniesť atraktívne mená z britskej grime scény. 

Hlavu A51 aktuálne najviac zamestnáva séria vystúpení s názvom Začala Show Tour, s ktorou obieha české mestá. Už 16. novembra je v pláne aj obrovská zastávka v Prahe, teda konkrétne v priestoroch Výstavišťa na Holešoviciach, kde by sa mohli zmestiť približne tri tisícky ľudí

Tešiť sa môžeš na špeciálnu show a množstvo hostí, pričom za všetkých spomenieme celý A51 Sound, Nobodylistena, P MoneyhoLittle Dee, Blacksa  alebo Capo Lee. Lístky sú ešte stále k dispozícii na oficiálnej stránke archetyp51.com, kde si ich stále môže zadovážiť za zvýhodnenú cenu. 

Smack sa do Prahy vracia po siedmych vypredaných Roxy, takže je snáď jasné, že je jeho apetít naozaj veľký a ukázať sa musí vo veľkom štýle. Do pozornosti ešte dávame oficiálnu facebook udalosť, kde nájdeš všetky potrebné informácie a aktuality. 

Smack sa chystá rozbiť pražské Výstavište
Domov
Zdieľať
Diskusia