Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2018, 10:09
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

V 5. sérii Peaky Blinders si zahrá talentovaná Anya Taylor-Joy, známa z Čarodejnice či Split

FILMY A SERIÁLY ANYA TAYLOR-JOY PEAKY BLINDERS
Uložiť Uložené

Výborná herecká zostava dostane ďalšiu výraznú posilu.

Mladú herečku Anyu Taylor-Joy máme veľmi radi. Uchvátila nás svojimi výkonmi v hororoch Čarodejnica či Split, ale aj v nezávislákoch Barry alebo Thoroughbreds. Jej ďalšiu kariéru teda pozorne sledujeme a mimoriadne nás teší, že Anya pokračuje vo výbere zaujímavých projektov.

V budúcnosti ju napríklad uvidíme v thrilleri Glass od M. Night Shyamalana či hororovej komiksovke The New Mutants. Teraz navyše prišla správa, že sa objaví vo výbornom seriáli Peaky Blinders.

Zatiaľ nie je známe, akú postavu si zahrá, ale podľa všetkého pôjde o príbehovo dôležitú hráčku. Objaví sa už v nadchádzajúcej 5. sérii, ktorá sa momentálne nakrúca v Manchesteri a my už máme k dispozícii aj prvý obrázok.

 

Niektoré dohady fanúšikov hovoria, že by mohlo ísť o novú známosť Michaela Graya (Finn Cole), ktorá bude mať pod palcom bostonskú pobočku Shelby Company Ltd. Tvorcovia ale zatiaľ nič oficiálne nepotvrdili. Anya Taylor-Joy sa však už vyjadrila, že je z postavy nadšená a nemôže sa dočkať, kedy si ju bude môcť zahrať.

Odporúčané
Vraždil ženy, pretože mu žiadna „nedala“: 22-ročný frustrovaný panic sa pri vraždení inšpiroval filmom Americké psycho Vraždil ženy, pretože mu žiadna „nedala“: 22-ročný frustrovaný panic sa pri vraždení inšpiroval filmom Americké psycho 20. novembra 2023, 16:30

Čo sa týka príbehu, zatiaľ vieme len toľko, že sa bude odohrávať uprostred finančnej krízy v roku 1929 a Tommyho Shelbyho (Cillian Murphy) vyhľadá charizmatický politik, ktorý mu predstaví novú víziu pre Britániu. A Tommy si uvedomuje, že svojou odpoveďou ovplyvní nielen svoju rodinu, ale aj celý národ.

V 5. sérii Peaky Blinders si zahrá talentovaná Anya Taylor-Joy, známa z Čarodejnice či Split
Zdroj: BBC One

Môžeme tak rátať s najrôznejšími politickými machináciami a intrigami. Taktiež sa zdalo, že sa dočkáme aj postavy Al Caponeho, ktorého nám tvorcovia teasovali už v závere predchádzajúcej série, avšak tvorca seriálu Steven Knight túto domnienku vyvrátil.

V hlavných úlohách okrem Murphyho opäť uvidíme aj Helen McCrory a Paula Andersona. Okrem nich sa vrátia aj Sophie Rundle, Finn Cole, Kate Phillips a Natasha O’Keefe. 5. séria Peaky Blinders by si mal svoju premiéru odbiť na jar roku 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia