Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2018, 10:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ rapuje na streche Hant Arény

HUDBA SEPAR STRAPO
Uložiť Uložené

Na novinke Royal, ktorá má byť pozvánkou na obrovský koncert, hosťujú aj Strapo a Čis T.

Klubová sezóna je už v plnom prúde s ňou aj túžba slovenských interpretov vypredať tie najväčšie indoorové priestory, čo sa stalo akými meradlom úspechu už minulý rok. Domáci interpreti už zároveň veľmi dobre vedia, že si môžu trúfnuť aj na tie najväčšie priestory a fanúšikovia ich podržia. 

V Separovom prípade to už dokázali v rámci Pancier Tour, keď mu pomohli naplniť skoro 5-tisícovú Hant Arénu. Do tej sa teraz spoločne so Strapom, Čis T-m a Ektorom vracia opäť. No a aby toho nebolo málo, pri tejto príležitosti nahrali aj egotripovú skladbu. K tej pridali jednoduchý videoklip a viac už snáď nie je potrebné dodávať. 

V dohľadnej dobe sa ešte určite dočkáme ďalšieho videoklipu, ktorý Separ spoločne so zvyškom DMS točil na lodi a novinky majú určite pripravené aj ďalší chalani zo štvorky, ktorá spoločne ovládne Hant arénu už 14. decembra. Zatiaľ si môžeš skrátiť čakanie novinkou Royal. 

Domov
Zdieľať
Diskusia