Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2018, 11:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zo Sergeiovej PE3 fanúšikovia omdlievajú. Chystá Ektor nový album?

HUDBA VIDEO
Uložiť Uložené

Navštívili sme pražskú release párty nového albumu od Sergeia Barracudu, v rámci ktorého sme mali možnosť vyspovedať ho a užiť si zopár skladieb naživo.

Sergeiova Pouliční Ekonomická 3 je už niekoľko dní vonku a podľa všetkého zatiaľ výrazne prevládajú pozitívne reakcie, čo autora pochopiteľne teší. Ako už býva v dnešnej dobe zvykom, rozhodol sa zorganizovať aj release párty, avšak nie jednu, ale hneď tri. Okrem domácej Ostravy prišiel album predstaviť aj do Brna a Prahy.

Práve v hlavnom meste sme nemohli na tejto jedinečnej udalosti chýbať ani my. Rozhodli sme sa pre vás zmapovať atmosféru a dokázať, že aj podobné udalosti sa okrem samotných koncertov oplatí navštíviť. 

Máš možnosť stretnúť a porozprávať sa so svojim obľúbeným interpretom, vypýtať si podpis a zakúpiť originálne CD či merch priamo z jeho rúk. Koniec koncov, aj samotný album sa ti určite bude počúvať o niečo lepšie. Teraz si už ale vychutnaj našu reportáž, v rámci ktorej sme vyspovedali samotného Sergeia Barracudu a jedného z hostí - Ektora. Ten nám pozozprával o svojich blízkych plánoch aj nedávnej havárii. 

Domov
Zdieľať
Diskusia