Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2018, 15:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Lepšie neskoro ako nikdy? Aless a Barbora Bakošová sa zapojili do Drakeovej tanečnej výzvy

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Už je to nejaký ten piatok, čo sa na svet dostal nový trend spojený s tanečnou kreáciou na skladbu z Drakeovho nového albumu, no medzi Slovákov sa nie vždy dostane všetko včas.

Drake vydal pred pár týždňami nový album Scorpion, kde sa medzi desiatkami skladieb objavila aj vec In My Feelings, ktorá zaznamenáva úspech vo všetkých rebríčkoch. Okrem toho, že ide o chytľavú pozitívnu samohrajku, sme sa dočkali aj spustenia zábavnej tanečnej výzvy, kde je skladba hlavným aktérom. Viac o #InMyFeelingsChallenge sa už dozvieš v našom staršom článku.

Zároveň sme už písali aj o niektorých Slovákoch, ktorí tanec zvládli a svojich fanúšikov aj pobavili. Síce o niečo neskôr, no predsa sa zapojili aj ďalší. Pred pár dňami zverejnila na svojom Instagrame video naša moderátorka Barbora Bakošová, ktorá využila auto od Coca Coly a zladila si k nemu aj outfit. Choreografiu má očividne naštudovanú a ty výsledok pokojne ohodnoť v komentároch. 

Včera ešte ako pravdepodobne úplne posledná zverejnila svoju verziu In My Feelings Challenge aj speváčka a raperka Aless. Tej sa nedávno stal úraz, takže bola obmedzená barlami a v konečnom dôsledku nemohla tanec napodobniť. Fanúšikovia však určite ocenia snahu a ty sa aspoň máš na čo hnevať. 

Anketa:
Ktorá zatancovala lepšie?
Aless
Barbora Bakošová
Aless
14 %
296 Hlasov
Barbora Bakošová
86 %
1789 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia