Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2018, 8:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hip Hop Žije 2018 zverejňuje kompletný časový harmonogram všetkých vystúpení

HUDBA
Uložiť Uložené

Bratislava už o pár dní opäť ožije rapom, keďže nás čaká ďalší ročník festivalu Hip Hop Žije.

Bratislavskú zastávku Hip Hop Žije 2018 tu máme už od najbližšieho piatka, a tak je ideálny čas na uverejnenie časového harmonogramu všetkých hudobných vystúpení. Aj teba pri pohľade na náročný rozpis napadlo, ako to vlastne organizátori zvládli, na čo sa určite v jednom z rozhovorov opýtame, keďže nájsť ideálne riešenie pre všetkých československých interpretov nemôže byť jednoduché. Obzvlášť, keď veľmi dobre vieme, akí citliví dokážu niektorí byť. 

Tak či onak, teraz vám predstavujeme kompletne celý line-up aj s časom a miestom, takže si môžeš vytvoriť aspoň približný plán, aby si stihol vidieť všetkých obľúbencov. Headliner Rick Ross vystúpi ako hlavný klinec piatkového večera a sobotu zakončia chalani z Kontrafaktu

Všetko nasvedčuje tomu, že sa skutočne máme na čo tešiť. Návštevníkov čaká bohatý hudobný program, možstvo atrakcií a v prípade nepriaznivého počasia aj záložný plán v areáli podzemných garáži priamo na Zlatých pieskoch. Na koho sa tešíš najviac? 

Hip Hop Žije 2018 zverejňuje kompletný časový harmonogram všetkých vystúpení
Domov
Zdieľať
Diskusia