Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2018, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sprievodný program Hip Hop Žije ponúkne najväčší graffiti jam aj streetdance súťaž. Môžeš si dať spraviť grillz a ostrihať sa u barbera

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

A to nie je ani zďaleka všetko.

Organizátori festivalu Hip Hop Žije sa každoročne snažia zvyšovať latku a zlepšovať nielen hudobný, ale aj sprievodný program. Na komfornt a možnosti pre návštevníkov myslia čoraz viac a ty sa skutočne máš na čo tešiť. Okrem vystúpenia Rick Rossa môžeš očakávať skoro všetkých domácich reprezentantov starej a novej školy.

Ak však budeš mať pocit, že ťa práve koncerty nebavia, môžeš si vybrať z dlhého zoznamu aktivít. Už tradične nemôže chýbať najväčší graffiti jam na Slovensku, streetdance battlestreetball exhibícia, ktoré sa budú konať na skutočnej ulici vytvorenej vďaka The Streets. Súťažiť sa bude o množstvo zaujímavých cien a zo športov sa môžeš tešiť aj na volejbalový turnaj.

Sprievodný program Hip Hop Žije ponúkne najväčší graffiti jam aj streetdance súťaž. Môžeš si dať spraviť grillz a ostrihať sa u barbera

Veľkou novinkou je stanovisko barberov z MMG, ktorí vás zadarmo dajú počas víkendu v Bratislave dohromady. Výrazne by mala ožiť aj gastro zóna a okrem klasickej cigánskej či kebabu budeš môcť ochutnať rôzne špeciality svetových kuchýň.  

Aby toho nebolo málo, vďaka Youth Grillz Paris si budeš môcť dať spraviť grillz. Pôvodne zubný technik Warren je momentálne fulltime dizajnérom a výrobcom grillz. Medzi jeho prominentných zákazníkov patria umelci z Francúzska, ale aj Slovenska.

Ak v sebe stále cítiš neobjaveného umelca, máme pre teba dobrú správu. Festival Hip Hop Žije sa tento rok spája so zaujímavou charitatívnou aktivitou, v rámci ktorej si účastníci budú môcť vyskúšať, ako prebieha fotenie na cover albumu pod vedením profi fotografa a kreatívne sa odviazať. Bude prebiehať aj verejná zbierka a každý fanúšik návštevník sa tak bude môcť zapojiť a pomôcť tým, ktorí to potrebujú. Celý výťažok bude venovaný súrodencom Karinke a Petrovi. Viac o ich príbehu a samotnej akcii sa dozviete na www.appa.sk#hipHOPEzije

Sprievodný program Hip Hop Žije ponúkne najväčší graffiti jam aj streetdance súťaž. Môžeš si dať spraviť grillz a ostrihať sa u barbera

Asi ste si už aj minulý rok všimli, že samotný hlavný stage bol v porovnaní s predošlými ročníkmi navrhnutý oveľa lepšie. Organizátori však sľubujú, že pre ročník 2018 si dali záležať aj na výzore samotného areálu a dali ho spracovať profesionálnym dizajnérom. Ak neprídeš, tak sa ti bude z fotografií závidieť ešte o niečo ťažšie. Lístky sú však ešte stále za zvýhodnenú cenu k dispozícii na ticketportal.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia