Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2017, 9:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Firma ti dá ročný plat 220-tisíc eur a prácu v Dubaji bez akýchkoľvek kvalifikácií či plného životopisu. Stačí sa vedieť dobre predať

ZAUJÍMAVOSTI DUBAJ
Uložiť Uložené

Spoločnosť sponzoruje aj anglický futbalový klub.

Keby si zajtra ráno dostal ponuku presťahovať sa do slnečného Dubaja a rovno tam získať zaujímavú prácu s čistým ročným platom cez 220-tisíc eur, rozhodovanie by zrejme nebolo vôbec náročné. Dubaj je atraktívnou destináciou nielen pre státisíce turistov, ale aj pre korporácie a firmy, ktoré expandujú na nové trhy a práve Spojené arabské emiráty pre nich vytvárajú priaznivé podmienky na vstup. Realitná kancelária Allsopp & Allsopp momentálne potrebuje nových zamestnancov práve pre svoju dubajskú pobočku a napriek tomu, že kvalifikácie potrebné na úvodný pohovor a aj samotné vykonávanie zamestnania sú takmer neexistujúce, plat je na druhej strane kráľovský.

Náplňou tvojej práce by bolo predávať nehnuteľnosti v Dubaji, čo je celkom jasná a zrozumiteľná úloha, pričom firma nehľadá ľudí s dlhoročnou praxou, ale skôr motivovaných pracovníkov, ktorým nechýba sebavedomie a chuť niečo dokázať. Ideálny zamestnanec by mal podľa inzerátu vojsť do miestnosti a v priebehu pár sekúnd na seba strhnúť všetku pozornosť, takže ak si introvert, zrejme to nebude pozícia pre teba, ale ak rád rozprávaš a máš štipku charizmy, potom by si nemal mať žiadny problém. Spoločnosť pritom plánuje okrem hlavného makléra zamestnať aj konzultanta, ktorého výplata bude začínať na takmer 85-tisíc eur, čo je mimoriadne slušné. Ak by si chcel skúsiť šťastie, môžeš rovno posielať svoj životopis na adresu [email protected] a čo ty vieš, možno budeš o pár mesiacov úradovať z Dubaja.

Odporúčané
Slovenka Dominika testuje v Dubaji luxusné autá: Fičí najmä Rolls-Royce, Bentley či géčkové Mercedesy (Rozhovor) Slovenka Dominika testuje v Dubaji luxusné autá: Fičí najmä Rolls-Royce, Bentley či géčkové Mercedesy (Rozhovor) 19. marca 2024, 14:30


Domov
Zdieľať
Diskusia