Reštaurácia v Košiciach je po odchode Martina Nováka retro nielen v interiéri, ale aj v jedálnom lístku.
Na nože má za sebou už 4. sériu, v ktorej šéfkuchár Martin Novák chodil po slovenských reštauráciách s cieľom zmeniť zlú situáciu, nakopnúť personál či priniesť zmenu v zmýšľaní majiteľov.
- Prečo do reštaurácie U Katky nechodia ľudia z okolia a čo im najviac prekáža.
- Ako reagujú zamestnanci na to, že vedúca im počas natáčania vzala telefóny.
- Čo bolo na mojej návšteve príjemné a čo ma naopak sklamalo.
- Koľko som zaplatil za obedové menu a populárnu francúzsku polievku.
Posledná časť pred ohlásenou prestávkou vyšla v televízii 1. októbra, pričom v tejto epizóde zamieril Martin Novák opäť do okolia Košíc, kde bol v rámci 4. série už tretíkrát.

Tentokrát prišiel na pomoc do srdca Ťahanoviec, najmladšieho a jedného z najľudnatejších sídlisk v druhom najväčšom meste Slovenska. Síce v oblasti sídliska a mestskej časti žije približne 20 000 ľudí, nejeden podnik bojoval po pandémii s nízkou návštevnosťou.
„U Katky? Ahaa, už viem, ale nie, nebol som tam a ani neplánujem ísť, načo,“ dozvedám sa od jedného z miestnych obyvateľov kúsok od reštaurácie. Väčšina opýtaných tam ani nebola a tí, čo boli, mali v zuboch predovšetkým vysoké ceny.
Refresher ti pravidelne prináša články a reportáže z oblasti gastronómie. Prečítaj si o emotívnom príbehu betliarskej reštaurácie z Na nože, majstrovi langošiarovi z Bardejova či o tom, kde v Košiciach si dáš najlepšiu matchu.
Ak sa ti páči náš obsah a chceš nás podporiť, pridaj sa do klubu Refresher+ a užívaj si okrem prístupu k prémiovým článkom aj početné benefity. Ďakujeme za tvoju podporu!
Čo sa dozvieš po odomknutí?
- Čo si myslia ľudia z Ťahanoviec o reštaurácii a prečo do nej nechodia.
- Čo ma prekvapilo po príchode na miesto.
- Ako varia a čo bolo na ich jedlách najlepšie.
- Prečo majú zamestnanci zákaz používať telefón.
- V čom jej Martin Novák otvoril oči.