Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2017, 11:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ben Cristovao sa novinkou Poslední lúči so ženou, ktorá k nemu mala najbližšie

HUDBA BEN CRISTOVAO
Uložiť Uložené

Benny dnes prekvapuje novou skladbou aj úprimným vyjadrením na svojom oficiálnom facebooku.

Ben Cristovao sa aktuálne angažuje v hudbe hlavne v rámci živých vystúpení, no a keďže festivalová sezóna je v plnom prúde, fanúšikovia ho majú najčastejšie možnosť vidieť vystupovať pod holým nebom. Spevák a občasný raper zároveň chystá aj vlastný festival v Prahe na Streleckom ostrove, o tom však niekedy inokedy. Dnes totiž Benny nečakane na svojom facebooku predstavil novú skladbu, ktorú sprevádzalo aj veľmi zaujímavé vyjadrenie, kde okrem iného dodal, že skladba nie je určená pre hudobné weby. V Refresheri však žijeme celý život na hrane a ani rebelstvo nám nie je cudzie, a tak sme sa o jeho úprimnom vyznaní rozhodli predsa len informovať.

Novinka dostáva názov Poslední a v skratke ide o úprimnú rozlúčku so ženou, ktorej, ako sám tvrdí, dlho nedokázal povedať, že už jednoducho nemôžu byť spolu a mrhal tak jej časom. Podobné stanovisko máme možnosť sledovať len skutočne zriedka, čo nás zároveň viedlo k tomu, aby sme tento krok podporili. Viac už ale v samotnej skladbe, ktorá dostáva aj jednoduchý čiernobiely vizuál. 

Domov
Zdieľať
Diskusia