Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2017, 13:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vladimir 518: Šťastie neleží v motivačnom rape (Videorozhovor)

HUDBA
Uložiť Uložené

Po dlhej dobe sa vraciame k formátu videorozhovorov so slovenskými a českými interpretmi. No a prvým nemôže byť nikto iný ako práve Vladimir 518.

Súčasťou Refresheru boli vždy aj rozhovory s interpretmi prevažne rapového žánru a v písanej či video forme ich máme na konte už niekoľko desiatok. Vždy sme považovali za dôležité venovať sa tejto disciplíne, keďže je to pre fanúšikov tá najlepšia cesta, ako sa dozvedieť o svojich obľúbených hudobníkoch a ich aktuálnych projektoch čo najviac. Po dlhšej dobe sa konečne vraciame k formátu videorozhovorov opäť, a tak sa môžete tešiť na vždy aktuálne mená, pričom ako prvého sme pri príležitosti vydania ďalšieho sólového albumu oslovili práve Vladimira 518.  

S tým sme sa stretli, ako inak, v Prahe, na schodoch v Riegrových sadoch, kde nám hlava BiggBoss labelu poodhalila zákulisie svojho ešte čerstvého albumu Ultra! Ultra! a tiež mnoho iných zásadných myšlienok týkajúcich sa tém od motivačného rapu, cez spoločný album PSH až po názory na extrémizmus vo svete a v rape. Viac už snáď ani nie je potrebné dodávať, pohodlne sa usaď a uži si viac než polhodinový dialóg s Adelom, ktorý je späť, aj keď vlastne nikdy nebol preč.

Domov
Zdieľať
Diskusia