Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2016, 11:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Súťaž o HTC 10: Zahlasuj v ankete Smart Poisťovňa 2016 a vyhraj!

REFRESHER
Uložiť Uložené

Ak chceš zlepšiť online funkcie svojej poisťovne, zahlasuj v ankete a vyhraj zaujímavé ceny.

Myslíte si, že svoje poistky vybavíte len na pobočke vašej poisťovne? Tak to sa mýlite. Väčšina poisťovní pôsobiacich na Slovensku má špecializovaný web alebo mobilnú aplikáciu, vďaka ktorým vybavíte všetko aj cez váš smartfón, kdekoľvek a kedykoľvek. Aj preto je tu prvý ročník ankety Smart Poisťovňa 2016. Na základe hlasov z verejného hlasovania bude vybraná najlepšia zdravotná a komerčná poisťovňa, ktorá ponúka online funkcie do vrecka a poisťovňa s najlepšou mobilnou aplikáciou. Hlasujúci pritom určia aj to, ktorá funkcia či vlastnosť aplikácie alebo webstránky poisťovne sa im páči, prípadne by ju medzi online možnosťami privítali. Ak chceš aj ty zlepšiť online funkcie svojej poisťovne, tak zahlasuj v ankete Smart Poisťovňa 2016 a vyhraj zaujímavé ceny!

Anketu Smart Poisťovňa 2016 organizujú

Súťaž o HTC 10: Zahlasuj v ankete Smart Poisťovňa 2016 a vyhraj!

Hlasujte a môžete vyhrať HTC 10!

Zo všetkých hlasujúcich, ktorí sa platným hlasom zapoja do súťaže Smart Poisťovňa 2016, bude vyžrebovaných hneď niekoľko výhercov vecných cien. Hlavnou cenou je smartfón HTC 10 v hodnote 700 EUR, pre ďalších 5 výhercov sú pripravené navigácie Sygic.

Hlasovať sa bude v troch hlavných kategóriách:

  • Najlepšia zdravotná poisťovňa 2016
  • Najlepšia komerčná poisťovňa 2016
  • Najlepšia mobilná aplikácia poisťovne 2016

Ak sa chcete zapojiť do žrebovania o zaujímavé vecné ceny, tak vyplňte hlasovací formulár na stránke Smart Poisťovňa 2016 a nezabudnite vyplniť korektne aj vaše kontaktné údaje. Hlasovanie prebieha do 15. novembra 2016. Všetky podmienky súťaže nájdete na stránke Smart Poisťovňa 2016.

Domov
Zdieľať
Diskusia