Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2016, 17:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na Hip Hop Kempe 2016 sme si užili vydarené vystúpenia a vyspovedali domácich interpretov aj návštevníkov (Videoreport)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Najväčší hip-hopový festival v strednej Európe opäť nesklamal a dopadol nad očakávania.

V dňoch 18. 20. augusta sa areál letiska pri Hradci Králové naplnil tisíckami ľudí z rôznych krajín Európy, ktorí prišli podporiť svojich obľúbených domácich aj zahraničných rapových interpretov zvučných mien. Na Hip Hop Kempe 2016 sme totiž v tomto ročníku mali možnosť vidieť napríklad aj kapacity, ako Machine Gun Kelly, Anderson .Paak či dobre známy Redman. Všetci predviedli podľa očakávaní viac než vynikajúce atmosférické vystúpenia, na ktoré určite nezabudne žiadny z návštevníkov a ak vám náhodou niekto povie, že by ste tam budúci rok nemali chýbať, tak má pravdu. Zahraničným headlinerom sekundovali tí československí a my musíme uznať, že v niektorých prípadoch fungovali ich skladby ešte lepšie. Za všetkých spomenieme Smacka, Kontrafakt, PSH či DMS, ktorým sa ušiel hangár snáď už poslednýkrát.

Poďme ale k tomu, prečo sme sa tu dnes zišli. Okrem fotoreportu, ktorý sme zverejnili prednedávnom, sme si totiž pre vás pripravili aj videoreportáž mapujúcu nielen atmosféru z koncertov, ale aj zopár vyjadrení samotných interpretov a návštevníkov, ktorých sme sa pýtali, na koho sa najviac na Kempe tešia, prípadne, koho by radi na tejto udalosti videli v budúcich ročníkoch, ktorých snáď bude ešte neúrekom. A okrem množstva iného sa dozvieš aj to, prečo Separ vyhodil z okna svojej hotelovej izby televízor. Dosť bolo slov, užite si videoreport z jubilejného 15. ročníka Hip Hop Kempu, o ktorý sa za kamerou postaral Miki Bado a pred ňou zas Michal Mucha. Za sprievodnú hudbu zároveň ďakujeme šikovnému SpecialBeatz, bez ktorého by report nebol tým, čím je.  

 

Domov
Zdieľať
Diskusia