Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2014, 18:55
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Nová Popoluška je sexy, pripravte sa na novodobé spracovanie rozprávky od Disney

FILMY A SERIÁLY DISNEY+
Uložiť Uložené

Novodobé spracovania rôznych obľúbených rozprávok pokračujú. Nastolený trend sa stupňuje a Disney prichádza s prvým trailerom pre Popolušku.

Disney je na koni. Alebo, inak povedané, zúfalo potrebuje peniaze. Veď tržby z Marvelu (vlastnia ho), ako aj prichádzajúce miliardy z oživenia Star Wars ságy (aj tú vlastnia) sú predsa málo! Tak sa pred časom rozhodli, že z klasických, niekedy aj skutočne pekných rozprávok nášho detstva a detstva našich rodičov vytvoria live action snímky. Kvalitou podpriemerné alebo nanajvýš priemerné filmy potom budú chcieť upútať novodobým spracovaním, kadejakými trikmi, zlatými herečkami a hercami, po ktorých baží nejedno teenagerské srdce. Prečo som spomínal, že nastolený trend sa stupňuje? Štúdio Disney totiž vôbec netočí prvý takýto projekt. Mali sme tu Čarodejníka z krajiny Oz (Universal), Šípovú ruženku z pohľadu zlej čarodejnice, ktorá nakoniec ani zlá nebola (Maleficent), Alicu v krajine zázrakov od Tima Burtona, ale aj Snehulienku. Do zoznamu sa pridáva Popoluška, pribudne Cruella zo 101 dalmatíncov,  Kráska a zviera či Kniha džunglí. Je sa vskutku na čo „tešiť“. 

Príbeh Popolušky vám snáď nemusím objasňovať. Je jasné, že sa dočkáme malých úprav v prospech prekvapivého momentu, ale veľa od toho nečakajte. Pôjde o ďalšie nezvyčajné spracovanie klasického príbehu o láske. Zahrajú si Lilly James, Cate Blanchett, Richard Madden, Stellan Skarsgård, Holliday Grainger či Derek Jacobi, ale aj Helena Bonham Carter. Angažovanie Bellatrix Lestrangeovej ako dobrej víly bol geniálny ťah. Režíruje Keneth Branagh (ja viem). V kinách uvidíme rozprávku už 9. apríla, bratia Česi dokonca 19. marca. Nuž, ostáva len dodať, že Popelce fakt nemuseli dávať hlboký výstrih a push-upku. 

Nová Popoluška je sexy, pripravte sa na novodobé spracovanie rozprávky od Disney

Nová Popoluška je sexy, pripravte sa na novodobé spracovanie rozprávky od Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia