Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 22. októbra 2024 o 11:49
Čas čítania 1:35
Ella Petrová

Nová žaloba proti Diddymu zahŕňa dve slávne celebrity. Spoločne mali znásilniť len 13-ročné dievča

Nová žaloba proti Diddymu zahŕňa dve slávne celebrity. Spoločne mali znásilniť len 13-ročné dievča
OSOBNOSTI DIDDY SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

V prípade usvedčenia mu hrozí 15 rokov až doživotie.

K mnohým žalobám proti Seanovi „Diddymu“ Combsovi pribudli ďalšie. Údajne spolu s nemenovanou mužskou celebritou pred viac ako 20 rokmi zdrogoval a následne znásilnil 13-ročné dievča, pričom nemenovaná ženská celebrita sa tomu prizerala. Incident sa mal stať na afterparty po udeľovaní cien VMA.

Žalobu podala žena, ktorá sa identifikuje ako Jane Doe. V žalobe sa uvádza, že v roku 2000 mala 13 rokov, keď ju vodič limuzíny pozval na afterparty MTV Video Music Awards, ktorú Combs usporiadal v New Yorku. Vodič ju pozval s tým, že „zodpovedá tomu, čo Diddy hľadá“.

Po tom, ako si na tejto party mladé dievča dalo jeden nápoj, začalo sa cítiť ospalo a išlo si do spálne oddýchnuť. Pod vplyvom drog ju Diddy spolu s dvoma ďalšími celebritami mali napadnúť. „Žalobkyňa hľadala miesto na odpočinok a vošla do prázdnej spálne, o ktorej sa domnievala, že je prázdna, aby si na chvíľu ľahla,“ uvádza sa v súdnom dokumente.

„O chvíľu neskôr do miestnosti vstúpil Combs spolu s nemenovanými celebritami,“ dodáva sa. Žiadnu z celebrít nemenovala, ale opísala rozšírené užívanie drog na večierku vrátane marihuany a kokaínu.

Podpísala dohodu o mlčanlivosti

Combs sa mal agresívne priblížiť k obeti so šialeným pohľadom v očiach, chytiť ju a povedať: „Si pripravená na párty?“, opisuje spis. Žena tvrdí, že ju potom Combs a mužská celebrita znásilnili, zatiaľ čo ženská celebrita celú udalosť sledovala.

„Po útoku upadla žalujúca do hlbokej depresie, ktorá naďalej ovplyvňuje všetky aspekty jej života,“ pokračuje spis. Tvrdí, že podpísala dohodu o mlčanlivosti, ktorá jej bráni hovoriť o tom, čo na večierku videla.

Pred súd sa postaví v máji

Nedávno sme ťa informovali o šiestich nových obvineniach, ktoré podala právnická kancelária, vrátane obvinenia zo znásilnenia muža v obchodnom centre. Diddy však naďalej trvá na svojej nevine. Napriek tomu ho odmietli prepustiť na kauciu za 50 miliónov dolárov a naďalej zostáva vo väzbe vo federálnom zadržiavacom centre MDC Brooklyn v New Yorku.

Odporúčané
Zvrátený sadista David Parker Ray: karavan prerobil na mučiareň, na gynekologickom kresle tu týral a znásilňoval svoje obete Zvrátený sadista David Parker Ray: karavan prerobil na mučiareň, na gynekologickom kresle tu týral a znásilňoval svoje obete 5. októbra 2024 o 9:30

Prokurátori ho v obžalobe opísali ako vodcu, ktorý svoje obete lákal drogami, finančnou podporou a prísľubmi vzťahu. V obžalobe sa uvádza, že svoje obete nahrával počas sexuálnych aktov a potom ich vydieral. V prípade usvedčenia mu hrozí 15 rokov až doživotie.

Diddyho súdny proces sa uskutoční 5. mája 2025. Sudca Arun Subramanian, ktorý má na starosti prípad, o tom rozhodol na predbežnom pojednávaní. Tento termín je v súlade so žiadosťou Diddyho tímu, ktorý chcel, aby sa súdny proces konal v apríli alebo máji budúceho roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia