Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
dnes 11. októbra 2024 o 8:27
Čas čítania 0:40
Hana Divišová

Termín Diddyho súdneho procesu je známy. Jeho právnici teraz obviňujú vládu z očierňovacej kampane

HUDBA DIDDY
Uložiť Uložené

O termíne v prípade Seana „Diddyho“ Combsa rozhodol sudca na štvrtkovom predbežnom pojednávaní.

Diddyho súdny proces sa uskutoční 5. mája 2025. Sudca Arun Subramanian, ktorý má na starosti prípad, o tom rozhodol na štvrtkovom predbežnom pojednávaní. Tento termín je v súlade so žiadosťou Diddyho tímu, ktorý chcel, aby sa súdny proces konal v apríli alebo máji budúceho roka.

Diddy je vo väzbe od 16. septembra a vo štvrtok sa prvýkrát od jeho zatknutia dostavil na súd. Počas tohto obdobia mal tráviť veľa času rozhovormi so svojimi obhajcami a návštevami rodiny, uviedol zdroj pre CNN. Na súde sa vraj objavili aj jeho deti spoločne s Diddyho mamou Janice Combs

p. diddy
Zdroj: Gareth Cattermole/Getty Images

Právny tím, ktorý ho zastupuje, podal podľa informácií portálu Variety v stredu návrh, v ktorom obvinili vládu z organizovania očierňovacej kampane namierenej proti Diddymu. Narážali v ňom okrem iného aj na uniknuté video z hotelovej chodby z roku 2016. 

Právnici priamo obvinili vládu z úniku videa do CNN. Pre svoje tvrdenia však neposkytli dôkazy a CNN sa k celej veci odmietla vyjadriť. Americký prokurátor toto tvrdenie vyvrátil a uviedol, že na to neexistuje žiadny faktický základ. 

Domov
Zdieľať
Diskusia