Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
dnes 7. októbra 2024 o 11:43
Čas čítania 0:48
Jela Vážanová

Ku kauze Diddyho sa vyjadrila aj jeho matka. Tvrdí, že je nevinný a ľudia ho žalujú pre peniaze

OSOBNOSTI DIDDY
Uložiť Uložené

Ku kauze sexuálneho obťažovania známeho rapera Diddyho sa vyjadrila už aj jeho matka Janice Small Combs. Aj napriek početným obvineniam obhajuje syna a tvrdí, že je nevinný.

Seana „Diddyho“ Combsa zatkli len pred mesiacom, avšak počet žalôb stále rapídne stúpa. Aktuálne podľa Hollywood Reporter čelí vyše 120 obvineniam zo sexuálneho násilia a obchodovania.

Odporúčané
VYSVETĽUJEME: Na TikToku sa šíria konšpirácie, že Diddy, Beyoncé a Jay-Z ovládali hudobný priemysel. Čo mali títo ľudia spoločné? VYSVETĽUJEME: Na TikToku sa šíria konšpirácie, že Diddy, Beyoncé a Jay-Z ovládali hudobný priemysel. Čo mali títo ľudia spoločné? 3. októbra 2024 o 9:30

V nedeľu jeho matka Janice vydala v mene rodiny Combsových vyjadrenie prostredníctvom svojej právničky, že aj napriek tomu, že jej syn nie je dokonalý a „urobil v minulosti chyby, ako my všetci“, nie je vinný.

„Je srdcervúce vidieť môjho syna súdeného nie za pravdu, ale za príbeh vytvorený z klamstiev,“ uviedla vo vyhlásení, ktoré zverejnil The Hollywood Reporter. „Ako každý človek, aj môj syn si zaslúži mať svoj deň na súde, aby sa konečne podelil o svoju stranu a dokázal svoju nevinu.“

Diddy
Zdroj: Getty Images (John Nacion)

Obvineniam čelí aj zo strany ex-priateľky Cassie Ventura, ktorá ho obvinila zo znásilnenia a týrania. Diddy obvinenia poprel, no keď sa neskôr objavilo video, kde ju fyzicky napadol, zverejnil ospravedlnenie. Jeho matka Janice Combs sa ohradila, že aj keď jej syn klamal, neznamená to, že naozaj spáchal činy, z ktorých ho teraz viní celý svet.

Vyjadrila sa tiež, že obvinenia pochádzajú od ľudí, ktorí chcú na raperovi zarobiť: „Títo jednotlivci videli, ako rýchlo občianskoprávny tím môjho syna vyriešil súdny spor jeho bývalej priateľky, takže veria, že môžu dostať rýchlu výplatu, ak môjho syna nepravdivo obvinia.“

 

Späť
Zdieľať
Diskusia