Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 3. októbra 2024 o 9:30
Čas čítania 8:09
Lukáš Čelka

VYSVETĽUJEME: Na TikToku sa šíria konšpirácie, že Diddy, Beyoncé a Jay-Z ovládali hudobný priemysel. Čo mali títo ľudia spoločné?

VYSVETĽUJEME: Na TikToku sa šíria konšpirácie, že Diddy, Beyoncé a Jay-Z ovládali hudobný priemysel. Čo mali títo ľudia spoločné?
Zdroj: Flickr
ZAUJÍMAVOSTI DIDDY RAPOVÁ SCÉNA SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE TUPAC SHAKUR VÄZENIE ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Podľa konšpiračných teórií mal byť Sean „Diddy“ Combsa zodpovedný za smrť Tupaca, či Michaela Jacksona. Spolu s Beyoncé a jej manželom vraj riadili tajný kult, ktorý ovládal hudobný priemysel a preto sa ich báli všetci hollywoodski umelci.

Správy o americkom raperovi a Seanovi „Diddym“ Combsovi plnia posledné dni titulky všetkých svetových médií. Zakladateľ hudobného vydavateľstva Bad Boy Records má na krku už toľko obvinení, že pred nimi nie je možné zatvárať oči.

Podľa najnovších informácií mal sexuálne zneužiť až 120 ľudí vrátane svojej bývalej partnerky – známej speváčky Cassie Ventura, producenta Rodneyho Jonesa a modelky Crystal McKinney. Raper sa údajne neštítil zneužívať ani maloletých, pričom jeho zatiaľ najmladšou obeťou má byť iba 9-ročný chlapec, ktorý absolvoval konkurz v nahrávacom štúdiu Bad Boy Records v New Yorku.

Hoci sa Diddymu a jeho kauzám dostáva v súčasnosti viac pozornosti než kedykoľvek inokedy, ani v minulosti ho neobišli rôzne kontroverzie. Už v roku 1999 sa riešil incident, kedy mal Combs fyzicky napadnúť riaditeľa vydavateľstva Interscope Steva Stoutea a dokopať ho na zemi aj so svojimi komplicmi. V ten istý rok sa mal tiež dostať do prestrelky v jednom z newyorských klubov, potom, čo sa pohádal s raperom Shyneom. Svedkom incidentu mala byť aj jeho vtedajšia priateľka Jennifer Lopez.

Odporúčané
Poliak štyri roky väznil v stodole 30-ročné dievča: pravidelne ju znásilňoval a týral. Keď otehotnela, dieťa dal na adopciu Poliak štyri roky väznil v stodole 30-ročné dievča: pravidelne ju znásilňoval a týral. Keď otehotnela, dieťa dal na adopciu 26. septembra 2024 o 9:30

Hrozné obvinenia, ktoré o Combsovi vyplávali počas posledných týždňov na povrch, podnietili viaceré konšpirácie. Na sociálnych sieťach sa šíria domnienky, že spolu s raperom Jay-Z a jeho priateľkou Beyoncé ovládali celý hollywoodsky priemysel. Podľa divokých konšpiračných teórií má byť táto trojica zodpovedná za smrť speváčok Aaliyah a Left Eye (Lisa Lopes, pozn. red.), či Michaela Jacksona. Kvôli viacerým Eminemovým narážkam je Diddy tiež spájaný so smrťou Tupaca.

Ešte predtým, než sa spoločne pozrieme, ako k týmto záverom ľudia prišli, odlíšime si fakty od výmyslov a vysvetlíme, čo spája Diddyho s Jay-Zim a Byoncé, radi by sme ti pripomenuli, že tvoriť kvalitný obsah môžeme len vďaka našim predplatiteľom. Ak sa ti naša práca páči, podpor nás vstupom do klubu Refresher+.

V tomto článku si prečítaš:
  • Aká bola časová os udalostí kauzy Diddy.
  • Prečo ľudia upodozrievajú Diddyho, Beyoncé a jej manžela z vrážd Michaela Jacksona a Aaliyah.
  • Čo spieva J. Cole v skladbe, v ktorej údajne naráža na to, že táto trojica ovláda hudobný priemysel.
  • V akých trackoch Eminem naráža na to, že Diddy zabil Tupaca a Biggieho.
  • Čo má byť podľa konšpirátorov dôkazom, že Diddy zneužíval Justina Biebera, keď mal 15 rokov.

Mal byť vodcom zločineckej skupiny

Sean „Diddy“ Combs – raper, producent, šéf hudobného vydavateľstva a v neposlednom rade organizátor nezabudnuteľných večierkov, na ktorých sa objavovali známe hollywoodske tváre, čelí posledné mesiace hrozným obvineniam.

diddy
Zdroj: MEGA/GC Images

Potom, čo ho v roku 2023 zažalovala jeho bývalá partnerka speváčka Cassie Ventura kvôli tomu, že ju mal viackrát fyzicky napadnúť a znásilniť, začali hovoriť o svojich skúsenostiach s Diddym desiatky ďalších údajných obetí. Hoci to spočiatku vyzeralo, že pôjde o ojedinelé incidenty, ku dnešnému dňu môžeme hovoriť o obrovskej kauze rozmerov Jeffreyho Epsteina.

Odporúčané
Chodil tam americký prezident aj syn kráľovnej Alžbety II.: Epsteinov ostrov bol miestom hriechu a sexuálneho násilia Chodil tam americký prezident aj syn kráľovnej Alžbety II.: Epsteinov ostrov bol miestom hriechu a sexuálneho násilia 7. februára 2024 o 9:30

O tom, že výsledky policajného vyšetrovania budú smerovať ku gigantickému odhaleniu, nasvedčovala aj domová prehliadka Combsových sídiel na Miami a v Los Angeles z marca tohto roku, v ktorých v minulosti organizoval bujaré večierky. Policajti tu totiž našli nevídané zásoby erotických pomôcok a lubrikačných gélov.

Ako píše portál NY Post, FBI pri prehliadke domov objavila až tisíc fľaštičiek detských olejčekov, lubrikantov a 784 díld. Okrem toho zistili, že mnohé miestnosti boli vybavené kamerami, cez ktoré mohol Combs sledovať intímne chvíle svojich hostí a vďaka nahranému materiálu ich v budúcnosti možno aj zdiskreditovať.

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu REFRESHER+

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Aká bola časová os udalostí kauzy Diddy.
  • Prečo ľudia upodozrievajú Diddyho, Byoncé a jej manžela z vrážd Michaela Jacksona a Aaliyah.
  • Čo spieva J. Cole v skladbe, v ktorej údajne naráža na to, že táto trojica ovláda hudobný priemysel.
  • V akých trackoch Eminem naráža na to, že Diddy zabil Tupaca a Biggieho.
  • Čo má byť podľa konšpirátorov dôkazom, že Diddy zneužíval Justina Biebera, keď mal 15 rokov.
Dočítať článok
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 168055 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: PPV kód na Oktagon 62 , Životopis za pár minút s Kickresume ZDARMA alebo Pizza v Oggi ZDARMA
Zobraziť všetky (9)
Domov
Zdieľať
Diskusia