Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2024 o 17:30
Čas čítania 0:40
Radoslava Juračková

Slovenského rapera Veca pred koncertom pohrýzol pes. Najprv si dal rýchlo zašiť ranu, potom ešte odohral šou

OSOBNOSTI KONCERTY PES RAP RAPOVÁ SCÉNA VEC
Uložiť Uložené

V nemocnici mu pohrýzenú ruku zašili. Rana si žiadala až 6 stehov.

Raper Vec si z jedného z posledných koncertov odniesol nepríjemný zážitok. Vystupoval v Hontianskych Nemciach na festivale a pár hodín pred šou ho pohrýzol pes. Aj napriek tomu, že musel odísť na ošetrenie do nemocnice, sa neskôr vrátil a šou odohral. So skúsenosťou sa podelil na sociálnej sieti.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 𝚅𝚎𝚌 (@brancikovac)

Festival Atmosféra sa konal počas prvého augustového víkendu. Trval tri dni a vystúpilo na ňom viacero zvučných mien. Raper svoju šou odohral v sobotu. Na Instagrame zverejnil lekársku správu, v ktorej sa píše, že rana mala približne 5 centimetrov.

Atmosféra 2024 sa niesla v znamení psej lásky v rôznych formách. Fena Grace mi pár hodín pred vystúpením pri hre rozsekla ruku. 6 stehov na levickom urgente to vyriešilo, následný koncert #hudbaklaske na Dub stage bol skvelý. Spomenuli sme si pesničkou aj na Quida a celý festival nemôžem nič iné, len vychváliť. Krásne miesto, samí príčetní ľudia, radosť byť jeho súčasťou. Ď!“ napísal raper na Instagrame. Quido bol jeho psík, ktorý zomrel minulý rok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia