Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2024 o 10:15
Čas čítania 0:32
Radka Klučárová

Zomrel herec Bill Cobbs. Pamätať si ho môžeš z filmov Noc v múzeu či Osobný strážca

OSOBNOSTI HERCI HOLLYWOODSKI HERCI SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Podľa dostupných informácií zomrel v americkom štáte Kalifornia obklopený svojou rodinou.

V utorok 25. júna zomrel vo veku 90 rokov úspešný herec Bill Cobbs. Pamätať si ho môžeš z filmov ako Osobný strážca či Noc v múzeu. Správu o jeho úmrtí potvrdil jeho agent Chuck I Jones, podľa ktorého zomrel v americkom štáte Kalifornia obklopený svojou rodinou, informuje New York Times.

V snímke Osobný strážca sa po boku Whitney Houston a herca Kevina Costnera predstavil v postave manažéra hudobnej hviezdy. Mladší diváci si ho môžu pamätať ako strážnika Reggieho z komédie Noc v múzeu z roku 2006, v ktorej si zahral spolu s Benom Stillerom, Robinom Williamsom či Owenom Wilsonom.

Okrem filmov hral aj v seriáloch. Napríklad v populárnych drámach Sopranovci a Západné krídlo alebo v detskej relácii Sezamová ulica (Sesame Street). Počas svojej kariéry sa Cobbs ujal menších i dôležitejších úloh v približne 200 filmoch a seriáloch.

 Bill Cobbs
Bill Cobbs Zdroj: Musikexpress
Domov
Zdieľať
Diskusia