Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. júla 2022, 11:34
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Zendaya je najmladšia producentka v histórii nominovaná na Emmy. Posmrtnú nomináciu získal aj Chadwick Boseman

Zendaya je najmladšia producentka v histórii nominovaná na Emmy. Posmrtnú nomináciu získal aj Chadwick Boseman
Zdroj: Marvel Studios/HBO
FILMY A SERIÁLY EMMY ZENDAYA
Uložiť Uložené

Zaujímavosti z nominácií na ceny Emmy ťa poriadne prekvapia.

Včera sme sa dozvedeli, ktoré seriály a ktorí herci získali nominácie na cenu Emmy, čo je najprestížnejšie ocenenie pre televíznu a seriálovú tvorbu. Najviac nominácií získal seriál Succession s 25 nomináciami, z toho bolo až štrnásť pre hercov, takže ide o rekord. Viac ako dvadsať nominácií získali aj seriály Ted Lasso či White Lotus. 

Odporúčané
Black Bird je úžasný nový seriál z väzenského prostredia. Dokáže sa Jimmy skamarátiť so psychopatickým sériovým vrahom žien? Black Bird je úžasný nový seriál z väzenského prostredia. Dokáže sa Jimmy skamarátiť so psychopatickým sériovým vrahom žien? 12. júla 2022, 8:00

Z produkčných staníc/televízií získalo najviac nominácií HBO, je ich až 140. Úspešný je aj seriál Euphoria. Zendaya vďaka nemu môže získať svoju druhú hereckú Emmy. Už teraz sa však stala najmladšou producentkou s nomináciou na Emmy (má 25 rokov). 

Netflix získal 105 nominácií, zatiaľ čo Hulu 58. Apple TV+ má na konte 50 nominácií, Disney 34 a Amazon Prime 30. Posmrtnú nomináciu získal herec Chadwick Boseman, a to za rolu Black Panthera v animovanom seriáli What If?, ktorý odporúčame každému fanúšikovi Marvelu a Doctora Strangea. 

Euphoria
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia