Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. júla 2022, 12:24
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Ego vydáva po týždni ďalší album: počúvaj nádielku letných skladieb od člena Kontrafaktu

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Ego pridáva k projektu Prototypes hneď aj ďalší, ktorý dostáva názov Pohoda. Opäť na ňom spolupracoval s producentom Coderom.

Ego zásobuje svojich fanúšikov novou tvorbou podstatne intenzívnejšie ako doteraz. V priebehu dvoch týždňov sa na streamovacích službách objavili hneď dva jeho projekty, najprv Prototypes a teraz Pohoda. Člen Kontrafaktu avizoval vydanie týchto projektov len veľmi krátko, vysvetlil zároveň, že cieľom bolo ukázať svoj vlastný rukopis a prístup, ktorý nie je odkázaný na nič referenčné. V oboch prípadoch je spoločným menovateľom doteraz neznámy producent Coder.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na deväť nových skladieb bez hostí, tematicky ide o bohatý mix Egových myšlienok, v ktorých sa síce dá ľahko stratiť, aspoň majú poslucháči motiváciu vrátiť sa ku skladbám a nájsť v nich všetko dôležité.

Člen Kontrafaktu už pri promovaní projektu Prototypes opisoval samého seba ako vedca, ktorý definuje pojmy. „Čo sa týka hudby, som vedec, preto si dovoľujem a som povolaný definovať pojmy. Neprežívaj sa.“ 

Album je dostupný zadarmo na všetkých streamovacích službách, pravdepodobne sa fanúšikovia dočkajú aj niekoľkých videoklipov.



Mohlo by ťa zaujímať:
Metallica zareagovala na použitie svojej piesne vo finále seriálu Stranger Things
Vodič Audi preletel okolo policajtov rýchlosťou 218 kilometrov za hodinu. Dostal pokutu 800 eur, ktorú na mieste zaplatil
Marián Gáborík o drafte do NHL: „Juraj Slafkovský je hotovým hráčom do NHL, Šimon Nemec potrebuje ešte jednu či dve sezóny nižšie“
Domov
Zdieľať
Diskusia