Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
27. júna 2021, 9:40
Čas čítania 0:34
Richard Bonde

Žena, ktorá na Tour de France spôsobila nehodu, krátko po nej utiekla. Organizátori ju chcú žalovať

Žena, ktorá na Tour de France spôsobila nehodu, krátko po nej utiekla. Organizátori ju chcú žalovať
Zdroj: Unsplash/Tom Wheatley/na voľné použitie (ilustračné foto)
ŠPORT TOUR DE FRANCE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zo sobotňajších cyklistických pretekov si množstvo jazdcov odnieslo zranenia.

Fanúšička Tour de France, ktorá v sobotu počas prvej etapy nevhodne držala svoj transparent, spôsobila masívnu nehodu, pri ktorej spadol takmer celý cyklistický pelotón. Podľa najnovších informácií po nehode z miesta ušla.

Odporúčané
VIDEO: Fanúšička držala transparent tak, že doň cyklista vrazil. Spadol takmer celý pelotón VIDEO: Fanúšička držala transparent tak, že doň cyklista vrazil. Spadol takmer celý pelotón 26. júna 2021, 17:04

Zástupca šéfa pretekov Pierre-Yves Thouault prezradil, že identita ženy je neznáma a je nutné ju vyhľadať. Fanúšička totiž bude čeliť obvineniu za ohrozenie života a zdravia desiatok ľudí. Okrem ohrozenia pretekárov však výrazne narušila aj skórové priečky.

Jazdci Sonny Colbrelli a Wout van Aert, ktorí sa do nehody zaplietli tiež, boli na prvých pretekoch jednými z favoritov, ktorí mohli skončiť na vysokých priečkach. Obaja sa však pre nehodu zdržali natoľko, že na svoj predpoklad stratili všetky šance.

„Tieto opatrenia robíme preto, aby tí, ktorí počas etáp Tour de France robia nesprávne veci, neohrozovali jazdcov a nekazili zážitok ostatným fanúšikom,“ dodal Thouault.

Domov
Zdieľať
Diskusia