Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2021, 11:31
Čas čítania 0:40
Adam Novosad

Od 15:00 začne ministerstvo uvoľňovať nové termíny na očkovanie. Celkovo ich pribudne až 18-tisíc

NEWS OČKOVANIE PFIZER SLOVENSKO VAKCÍNA
Uložiť Uložené

Ministerstvo zdravotníctva bude znovu voľné termíny pridávať postupne.

Ministerstvo zdravotníctva začne v sobotu 13. marca otvárať ďalšie tisíce voľných termínov na očkovanie. Tentokrát bude systém uvoľňovať v polhodinových intervaloch podľa krajov až 18-tisíc termínov. Na očkovanie sa budú môcť registrovať len seniori nad 70 rokov.

„Pôjde o očkovanie vakcínou od spoločnosti Pfizer a podobne ako v posledných prípadoch, aby sa znížilo riziko technických komplikácií, voľné pozície sa opäť budú otvárať v polhodinových intervaloch podľa krajov,“ vysvetľuje ministerstvo na Facebooku.

Odporúčané
Vo svetoznámej šou Jimmyho Fallona hovorili o Kontrafakte Vo svetoznámej šou Jimmyho Fallona hovorili o Kontrafakte 12. marca 2021, 21:15

V uplynulých dňoch sa Národnému centru zdravotníckych informácií viackrát stalo, že objednávkový formulár na očkovanie nepracoval správne alebo nefungoval vôbec.

Ministerstvo zdravotníctva raz dokonca uviedlo, že systém nefungoval následkom DDOS útoku na stránku očkovania, ale verejnosť mala skôr pocit, že objednávkový formulár len nevydržal nápor ľudí.

Domov
Zdieľať
Diskusia