Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2021, 21:15
Čas čítania 0:47
Adam Novosad

Vo svetoznámej šou Jimmyho Fallona hovorili o Kontrafakte

NEWS KONTRAFAKT
Uložiť Uložené

V americkej šou sa znenazdajky objavila zmienka o legendárnom rapovom triu.

Svetoznámy moderátor večerných talkšou Jimmy Fallon rozprával o Kontrafakte. Vo svojej relácii z času na čas spúšťa rubriku „Do Not Play“, v ktorej divákov upozorňuje na zaujímavú hudobnú tvorbu. Nejde však o hudbu, ktorá je podľa neho kvalitná, ale skôr naopak. Divákom vždy pustí ukážku zo skladby, aby ich upozornil, nech sa týmto konkrétnym dielam vyhýbajú.

Odporúčané
Umelec predal na prestížnej aukcii virtuálne dielo za 69 miliónov dolárov Umelec predal na prestížnej aukcii virtuálne dielo za 69 miliónov dolárov 12. marca 2021, 20:13

V nedávnej večernej šou chcel rubriku „Do Not Play“ začať ukrajinským raperom. Jimmyho Fallona však počas natáčania sprevádza kapela The Roots, v ktorej sa hre na basu už roky venuje Mark Kelley.

Tento gitarista si v reakcii na ukrajinský rap hneď spomenul na svoju spoluprácu s triom Kontrafakt. Pripomenul mu to kolega z kapely, ktorý sa Marka spýtal, či náhodou aj on nebol členom ukrajinskej rapovej kapely. Kelley kedysi hral na koncertoch s Kontrafaktom približne v roku 2008 ako sprievodný hudobník.

Kelley kolegu opravil, že spolupracoval so slovenskou kapelou. Keď Jimmyho Fallona zaujímalo, ako sa volala, Kelley hneď odvetil, že Kontrafakt. Moderátora meno pobavilo, ale zostal skľúčený, pretože mu producenti nestihli pripraviť ukážku z nejakej rapovej skladby práve od slovenského tria. Diváci sa tak museli uspokojiť s ukrajinským rapom.

Domov
Zdieľať
Diskusia