Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2020, 9:22
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Zaľúbené Aless a Veronika z Twiins spievajú o rozchodoch aj vysnívanej láske: Si presne taký ako všetci hráči

HUDBA
Uložiť Uložené

Speváčka a raperka sa spojili na skladbe s názvom Každý deň, ktorá je baladou o vzťahoch.

Ešte predtým, ako Aless predstaví svoju spoluprácu s Dominikou Mirgovou a Sharlotou, sa fanúšikovia dočkali spoločnej skladby s Veronikou z Twiins. Tá pod pseudonymom vydáva singel s názvom Každý deň a práve raperka Aless jej sekunduje v balade, ktorá je o vzťahoch, rozchodoch aj nových láskach. Predpokladáme, že sa bude uchádzať o vysoké priečky v rotáciách rádií, keďže ide primárne o popovo orientovanú záležitosť s prvkami ďalších žánrov. 

Keďže sa už dievčatá stihli počas Halloweenu odfotiť spoločne, je pravdepodobné, že spolu natočili aj videoklip.

Odporúčané
Nechceme sa nabaliť, chceme dcéru podporiť v hudobnom sne, hovorí otec 8-ročnej raperky Lil ASH (Rozhovor) Nechceme sa nabaliť, chceme dcéru podporiť v hudobnom sne, hovorí otec 8-ročnej raperky Lil ASH (Rozhovor) 1. novembra 2020, 15:30

 Aless čoskoro vydá vlastný projekt Ženatomá. Raperka tvrdí, že bude osobnejší a dospelejší, ako tie predchádzajúce: „Album ,,ŽENATOMA” je oproti všetkým predošlým albumom extrémne pozitívny. Nemyslím, že sa na ňom dá nájsť negatívna, melancholická skladba, vďakabohu. Na celý proces dozeral Paťo Rivier, je viac newschoolový,“ prezradila raperka Refresheru. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia