Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2020, 11:07
Čas čítania 0:44
Daniel Mikolášik

Influencer sa na Instagrame chválil peniazmi, autami a luxusným oblečením. Pre podvody ho teraz stíha polícia

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM PODVOD
Uložiť Uložené

Hushpuppi sa zaplietol do internetového podvodu vo výške približne 380 miliónov eur.

38-ročný nigérijský influencer Raymond Abbas, ktorý mal na Instagrame viac ako 2,4 milióna sledovateľov, čelí poriadnemu problému. Na sociálnej sieti bol známy tým, že sa chválil drahými autami, súkromnými lietadlami, luxusným oblečením, šperkami či zväzkami bankoviek. Aktuálne ho však pre podvody stíha polícia.

Odporúčané
Svetoví influenceri využívajú násilné demonštrácie, aby si zvyšovali sledovanosť. Fejkujú aj fotky pred rozbitými výkladmi Svetoví influenceri využívajú násilné demonštrácie, aby si zvyšovali sledovanosť. Fejkujú aj fotky pred rozbitými výkladmi 3. júna 2020, 10:10

Ako informuje New York Post, Abbas, ktorý bol na Instagrame známy ako Hushpuppi, sa zaplietol do internetového podvodu vo výške približne 380 miliónov eur. Oklamaným osobám mal spoločne s ďalšími komplicmi ukradnúť informácie o kreditných kartách. Zameriavali sa najmä na cudzincov, ktorých lákali na falošné webstránky vystupujúce v mene známych firiem a bánk.

Domov
Zdieľať
Diskusia