Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2020, 9:53
Čas čítania 1:29
Adam Novosad

Vírus z Threemy aj boj s koronavírusom. Prezidentka predniesla v parlamente správu o stave republiky

NEWS SLOVENSKO ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Prvá správa o stave krajiny od prezidentky Zuzany Čaputovej

Najvyššia ústavná činiteľka predniesla správu o stave republiky, ktorou prezidenti tradične každý rok informujú poslancov aj verejnosť o tom, čo sa v našej krajine pohlo k lepšiemu a kde stále zaostávame.

Zuzana Čaputová vopred avizovala, že jej správa sa možno bude líšiť od tých predchádzajúcich. Na úvod začala s hodnotením pandémie koronavírusu, ktorý podľa nej preveril pripravenosť Slovenska reagovať na krízové situácie.

Odporúčané
Marian Kočner nechal lustrovať aj svojich kritikov z Facebooku. Súkromné informácie používal na ponižovanie v komentoch Marian Kočner nechal lustrovať aj svojich kritikov z Facebooku. Súkromné informácie používal na ponižovanie v komentoch 5. júna 2020, 9:21

Za zvládnutie situácie a súčasné výsledky, v mnohých oblastiach najlepšie v celej Európe, si pochvalu vyslúžila vláda Petra Pellegriniho, aj kabinet Igora Matoviča.

Pandémiu koronavírusu označila za spôsob, ako v krajine dosiahnuť sebareflexiu. Opäť  vyzvala spoločnosť, aby sa namiesto rozdeľovania snažila zachovať súdržnosť a jednotu, ktoré sú mimoriadne dôležité v súčasných chvíľach.

Domov
Zdieľať
Diskusia