Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2020, 20:09
Čas čítania 9:04
Matej Ohrablo Tina Hamarova

FRESHNEWS: Svet je tento týždeň krajší. Podľa Boy Wondera bez náckov, podľa Igora Matoviča bez rúšok

PODCASTY FRESHNEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO MARIAN KOČNER PETER PELLEGRINI ROBERT FICO SMER-SD
Uložiť Uložené

Vo Freshnews si môžeš prečítať aj vypočuť prehľad toho najdôležitejšieho, čo sa stalo na Slovensku aj vo svete za posledný týždeň.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Freshnews podcast na Refresheri

Od stredy sme opäť trochu slobodnejší. Vláda v spolupráci s konzíliom odborníkov uvoľnila ďalšie opatrenia, vďaka čomu môžeme ísť opäť do kina (ktoré radšej zostali zatvorené), na koncerty (do 100 ľudí) alebo si spraviť novú kerku.

Pozor, život ale stále nebude taký ako predtým, ako povedal premiér Igor Matovič, k bezhlavým opatreniam treba pristupovať „des-pa-cito“, teda pomalšie, bez pukancov, s odstupmi dva metre a rúškom na perách.

Svet je ale aspoň o trochu krajší a podľa Boy Wonderovej #Hot16Challenge môže byť ešte viac, keď bude svet bez náckov či homofóbov. Práve za homofóba roka už môžeš hlasovať aj ty, ale poďme pekne po poriadku na prehľad správ za uplynulý týždeň.

Domov
Zdieľať
Diskusia