Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2020, 9:28
Čas čítania 0:46
Daniel Mikolášik

Britské policajné zložky zasahovali vrtuľníkom kvôli soche tigra. Domnievali sa, že šelma je živá a nebezpečná

ZAUJÍMAVOSTI TIGER
Uložiť Uložené

Zásahové komando chcelo vypusteného tigra odchytiť.

Do oblasti britského mesta Kent privolali ozbrojené policajné zložky, pretože tam niekto nahlásil výskyt nebezpečného tigra pohybujúceho sa po okolí. Muži zákona dokonca zasahovali aj policajným vrtuľníkom. Ako sa však nakoniec ukázalo, bolo to úplne zbytočné. Išlo totiž len o hodnovernú sochu šelmy.

Odporúčané
Recenzia: Tiger King je najkontroverznejším dokumentom roka o nájomných vraždách, exotických zvieratách a neuveriteľných ľuďoch Recenzia: Tiger King je najkontroverznejším dokumentom roka o nájomných vraždách, exotických zvieratách a neuveriteľných ľuďoch 31. marca 2020, 20:10

Ako informuje Guardian, sochu životnej veľkosti vytvorila 85-ročná umelkyňa Juliet Simpson ešte pred 20 rokmi z obyčajného drôtu, ktorý nafarbila. Miestni obyvatelia sa však sochy zľakli a v domnienke, že ide o skutočnú mačkovitú šelmu okamžite privolali policajné zložky.

Domov
Zdieľať
Diskusia