Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
16. decembra 2019, 17:08
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Simu občas baví s**ť hejterov a Separ je tak slobodný, že si dá kerky na ksicht. Takto vyzerá klip k songu Šajním

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

O námet sa postarala raperka, s kamerou a réžiou jej pomohol Juraj Škula.

Štvrtá skladba z albumu Bombím má už aj klip. Raperka Sima ho zverejnila v noci a doposiaľ dosiahol úctyhodné čísla. Za jeden deň má video 60 000 zhliadnutí a fanúšikovia sú nadšení. Dôkazom toho je aj počítadlo lajkov a dislajkov v pomere 9 000 ku 300. 

Odporúčané
Sima nemá záujem o takých, jak si ty. Vyučuje mužov, ako (ne)baliť ženy Sima nemá záujem o takých, jak si ty. Vyučuje mužov, ako (ne)baliť ženy 27. marca 2019, 9:34

Nový klip raperka zverejnila o druhej ráno a mnoho jej verných ostalo hore, aby videli, čo si pre nich Sima nachystala. „Aj keď som Šajním počula už toľkokrát z albumu, tak som si proste musela počkať do druhej rána na klip,“ napísala Karolína. „Tak a teraz už môžem ísť spať,“ napísala zas Viktória.

V klipe nechýbajú kamene na nechtoch a pestré outfity. Separ zas má na krku diamanty a mikinu Balenciaga. O kameru sa postaral Juraj Škula & Pierre Lexis, postprodukciu už mal na starosti len Škula. Ten pomáhal Sime aj s réžiou. Produkciu mal pod palcom Samuel Petrovič. Ako sa ti pozdáva klip ku skladbe Šajním?

Odporúčané
Nemôžeš si dať kerku na ksicht, keď ti ešte rodičia balia desiatu do školy. Slovenskí tatéri reagujú na trend tetovaní na hlave Nemôžeš si dať kerku na ksicht, keď ti ešte rodičia balia desiatu do školy. Slovenskí tatéri reagujú na trend tetovaní na hlave 4. decembra 2019, 15:20
Domov
Zdieľať
Diskusia