Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2019, 9:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sima nemá záujem o takých, jak si ty. Vyučuje mužov, ako (ne)baliť ženy

HUDBA
Uložiť Uložené

Speváčka a raperka prichádza s ďalším videoklipom, ten najnovší natočila na svoj iPhone X.

Ešte v závere uplynulého roka stihla predstaviť svoje druhé sólo aj Sima, ktorá je aktuálne najžiadanejšou speváčkou a raperkou na Slovensku. Dokazujú to nielen čísla na YouTube a streamovacích službách, ale aj vypredané koncerty a záujem rádií o jej tvorbu. Aj vďaka tomu ju tak môžeme označiť za interpretku, ktorá príležitosť z Podzemgangu využila suverénne najlepšie. 

Okrem vydávania skladieb je veľmi aktívna aj čo sa týka videoklipov, čo dokazuje aj teraz. Dočkali sme sa totiž ďalšieho vizuálu z projektu Podľa seba, konkrétne ku skladbe Klasicky, ktorá je relatívne experimentálnou záležitosťou o tom, ako muži balia ženy a čo robia zle. 

Odporúčané
Koľko nadávok sa nachádza na najznámejších slovenských rapových albumoch? Koľko nadávok sa nachádza na najznámejších slovenských rapových albumoch? 26. marca 2019, 14:52

Podobne ako vo veľa predošlých prípadoch, aj v tomto Sima nepotrebovala na tvorbu videoklipu strihača, keďže túto disciplínu ovláda. Zábery na iPhone X natočil jej priateľ a výsledkom je síce jednoduchá, no určite efektívna záležitosť, kde sa striedajú filtre a pozadia. V dohľadnej dobe by ešte mala uzrieť svetlo sveta anglická verzia na skladbu Spolu, a tak sa veľmi radi necháme prekvapiť výsledkom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia