Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2017, 10:04
Čas čítania 0:00
Simon K.

Zadováž si najúčinnejší a najlepší spaľovač tukov na trhu od Fitcultu, navyše podporený vedou

ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Zabudni na neučínné spaľovače za extrémne peniaze. Spaľuj tuky rýchlo a efektívne!

Veľa práce, ešte viac starostí a útrap, keďže vo svete doplnkov výživy a potravinárskeho priemyslu je to jednoducho tak, ale nakoniec sa to podarilo! Konečne môžeme povedať, že na trhu nájdete aj účinný spaľovač tukov, ktorý stojí za to. Vždy sme boli zástancami doplnkov výživy, ktoré reálne fungujú a dávok jednotlivých látok, ktoré takisto fungujú a sú podporené vedou. Spaľovanie tukov je proces, ktorý sa skutočne dá podporiť a vďaka istým látkam s konečne efektívnym zložením dokážeme nielen rýchlejšie spaľovať tuky, ale v rámci synergie jednotlivých receptorov podnietime maximálnu ochranu svalovej hmoty, samozrejme pri dobrej strave.

Zadováž si najúčinnejší a najlepší spaľovač tukov na trhu od Fitcultu, navyše podporený vedou
Zdroj: weightloss24fitness.com

Veda nám jasne hovorí, že náš spaľovač tukov je najlepšou možnou voľbou pri riešení úbytku tuku na tele. Cvičenie je síce super, ale iba samotné cvičenie nestačí, resp. je to veľmi málo. Tento spaľovač v kombinácii s cvičením nadobúda synergický efekt, ktorý má dokonalý vplyv na spaľovanie tukov a celkové zdravie človeka. Tento spaľovač tukov teda skutočne funguje a garantujeme ti, že nezoženieš na našom trhu nič účinnejšie.

Dámy a páni, predstavujeme vám extrémne účinný spaľovač tukov, ktorý nemá konkurenciu!

Zadováž si najúčinnejší a najlepší spaľovač tukov na trhu od Fitcultu, navyše podporený vedou
Zdroj: fitcult

  

Každý človek má svoje množstvo kalórií, ktoré potrebuje na udržiavanie hmotnosti. Je to množstvo kalórií, ktoré si pýta telo na to, aby dokázalo pokryť rôzne aktivity. Či už je to dýchanie, chôdza, futbal, návšteva fitka, behanie, iné kardio, nákupy, práca na stavbe, rozmýšľanie, atď. Záleží len na človeku, aký ma životný štýl a aké aktivity počas dňa vedome či nevedome vykonáva. Ak “nejakými” kalóriami pokryjeme tieto činnosti, budeme udržiavať našu hmotnosť.

Ak začneme konzumovať viac kalórií ako telo potrebuje na vykrytie vecí z nášho života, budeme postupne priberať. Tomu sa hovorí kalorický nadbytok. Ak budeme naopak jesť menej ako by sme mali, budeme chudnúť. To je kalorický deficit. Diéta. Chudnutie. Strata hmotnosti. Nech to nazveme akokoľvek, vždy to bude jedno a to isté.

Je niekoľko spôsobov, ako sa dostať do kalorického deficitu a teraz nemám na mysli len zvýšenie aktivity, ale aj zníženie príjmu kalórií. A vedz, že to nie je o tom, že prestaneš jesť chlieb a stane sa zázrak, že vyradíš sacharidy a stane sa zázrak, že začneš jesť “clean” a stane sa zázrak. Odstránením chleba z jedálničku znížiž počet kalórií a to ťa môže doviesť do kalorického deficitu = chudneš. Vyradíš sacharidy (nie, nerob to), dostaneš sa do kalorického deficitu = chudneš. Začneš jesť viac “clean”, teda prevažne potraviny, ktoré majú menej kalórií = dostaneš sa do kalorického deficitu = chudneš. Všetko je to o kalorickom príjme a kalorickom výdaji, v našom prípade chudnutia o kalorickom deficite. No a samozrejme sa nezabudni pozrieť do kalendára, aký je dnes deň, ale po zbadaní obalu spaľovača ti už bolo určite všetko jasné :) A nezabudni, že ak chceš konečne vedieť, čo je pre tvoje telo dobré, koľko tých kalórií prijímať a ako efektívne cvičiť, sme tu pre teba v rámci Fitcult Coachingu.

A prvý apríl je za nami :)

Domov
Zdieľať
Diskusia