Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2019, 22:19
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Paranormal Activity 7 má určený dátum premiéry. Na novú časť hororovej série si ešte počkáme

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Fanúšikovia found-footage hororov by si mali dátum ihneď zaznačiť do svojich kalendárov.

Na našom webe sme ťa ešte v júni informovali o plánovanom pokračovaní Paranormal Activity. V danom období sme ale netušili, kedy sa najnovšej časti známej hororovej série vlastne dočkáme. Podľa čerstvých informácií od portálu MovieWeb však už vieme, že Paranormal Activity 7 k divákom dorazí 19. marca 2021.

O produkciu snímky sa postará Jason Blum a jeho Blumhouse Productions, ktoré má na konte známe horory, ako napríklad Insidious, The Purge či Sinister. O príbehovej stránke nám tvorcovia zatiaľ nič neprezradili, ale môžeme predpokladať, že sa sedmička bude niesť v duchu predošlých častí. Ak teda očakávaš nenáročný found-footage horor, budeš zrejme spokojný.

Blumhouse Production nám mimochodom okrem iného prinesie aj reboot staršieho, ale za to skutočne vynikajúceho hororu z roku 1933 s názvom The Invisible Man (Neviditeľný muž). V ňom budeme sledovať boj ženy tyranizovanej svojím mužom, ktorý bude, ako už z názvu filmu vyplýva, neviditeľný. 

Ak si chceš teda skrátiť čakanie na Paranormal Activity 7, The Invisible Man od rovnakého štúdia by ti mohol prísť vhod. Film bude mať premiéru 5. marca 2020, čiže zhruba o rok skôr, než spomínané Paranormal Activity 7.

Odporúčané
Neviditeľný muž nafingoval svoju smrť, aby priviedol svoju bývalú ženu do šialenstva. Kvôli pomste začne aj zabíjať Neviditeľný muž nafingoval svoju smrť, aby priviedol svoju bývalú ženu do šialenstva. Kvôli pomste začne aj zabíjať 8. novembra 2019, 10:33
Domov
Zdieľať
Diskusia