Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2016, 13:44
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Bude Kingsman trilógiou? Halle Berry dostala zmluvu na dve pokračovania

FILMY A SERIÁLY HALLE BERRY
Uložiť Uložené

Snímka naberá nové mená. Kto z obsadenia ostáva a kto sa k projektu pridáva?

Môžeme s istotou povedať, že Kingsman: The Secret Service bol jednoznačne najzábavnejším akčným filmom roka 2014. Po zárobku filmu v hodnote 445 miliónov sa ihneď odkleplo pokračovanie. A keďže filmové franchise často nekončia druhým filmom, aj v tomto prípade by sme mali uvidieť trilógiu. Možno ešte bláznivejšiu a zábavnejšiu. Minule sme vás v článku informovali, že režisér Matthew Vaughn sa vracia za kormidlo a k projektu sa pravdepodobne upíše aj Halle Berry (Cloud Atlas), ktorej bol ponúknutý kontrakt rovno na dva filmy. Mala by stvárniť šéfku CIA a na druhú stranu si nového záporáka zahrá Julianne Moore (Hunger Games).

Avšak, bližšie detaily o postavách zatiaľ nie sú známe a rovnako ani kam sa posunie príbeh alebo či dvojka bude s trojkou priamo prepojená. Hovorí sa, že Eggsy (Taron Edgerton) pre zmenu zamieri do Ameriky a bude pracovať pre ich tajné služby. Šepkalo sa aj o možnom návrate Harryho Harta (Colin Firth) formou akýchsi flashbackov, ale dnes už je isté, že ostáva mŕtvy a už sa v pokračovaní neobjaví. Taktiež nie je istý ani návrat Michaela Caina či Marka Stronga. Scénár si Matthew Vaughn napísal spolu s Jane Goldman a produkcia by mala začať už teraz na jar. Film je ešte v skorom štádiu príprav, a tak si musíme na definitívne potvrdenia o obsadení ešte počkať. Na plátnach kín dvojku uvidíme až 16. júna 2017. Čo si o trilógií myslíte vy? 

Bude Kingsman trilógiou? Halle Berry dostala zmluvu na dve pokračovania
Domov
Zdieľať
Diskusia