Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2016, 13:06
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Drsný superhrdina z Harlemu, Luke Cage, je rozstrieľaný v prvom teaseri k svojmu Netflixovému seriálu

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix v spojení s Marvelom opäť dávajú na známosť, že nehodlajú spomaliť.

Ak sa aj medzi vami nachádzajú nejakí nadšenci, ktorí už zhltli druhú sériu Daredevila na Netflixe, určite ste postrehli, že na jej konci vás čakalo milé prekvapenie. Nebojte sa, nie je to žiaden spoiler. Tvorcovia nám iba dávajú na známosť, že nesmieme zabudnúť na ďalšieho člena tímu The Defenders, známeho pod menom Luke Cage. Prvýkrát sa objavil v perfektnej Jessice Jones a spolu s Iron Fistom tvoria posledné diely potrebné na doplnenie pred prípadnou tímovkou. Pred pár dňami sa objavila informácia, že práve druhý menovaný má potvrdené meno herca a bude ním Finn Jones (Loras Tyrell z Game of Thrones), a preto nebude žiadnym prekvapením, ak ho uvidíme po Lukeovom boku. Podľa predlohy by to tak predsa mohlo byť. Všetky potrebné informácie o Iron Fistovi a Lukeovi nájdete na tomto a tomto odkaze.

My si zatiaľ zrekapitulujme, že  Luke Cage získal nadľudskú silu a hlavne nezraniteľnú kožu po tom, čo absolvoval nepodarený experiment. Náhle sa stáva utečencom, snažiac sa napraviť chyby minulosti. Dej sa odohráva v srdci New Yorku v časti nazývanej Harlem, kde bojuje proti hlavnému záporákovi Cottonmouthovi, ktorý tiež oplýva nadľudskou silou, vyzná sa v jedoch a má ostré kovové zuby. Taktiež nesmieme zabudnúť na fakt, že nepriestrelný bitkár je milencom spomínanej Jessicy Jones a v komiksoch spolu majú dokonca malú dcérku. Uvidíme, ako tento fakt zamieša dejovými kartami. 

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy 13. apríla 2024, 8:00

Obsadenie je taktiež viac ako dobré. Drsnú úlohu hlavného hrdinu si zobral na starosti Mike Colter (Million Dollar Baby, Men in Black 3, American Horror Story: Coven) a hlavného záporáka zosobní Mahershal Ali, známy najmä ako charizmatický Remy Danton z House of Cards (okrem iného aj The Curious Case of Benjamin Button či The Hunger Games: Mockingjay). Ďalej uvidíme Alfre Woodard (12 Years a Slave), Simone Missick (A Taste of Romance), Thea Rossiho (Cloverfield) a Franka Whaleyho (Pulp Fiction). Prvú (s najväčšou pravdepodobnosťou) trinástku častí budeme môcť streamovať prostredníctvom Netflixu 30. septembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia