Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2019, 15:20
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Will Smith je v akčnom sci-fi Gemini Man starnúci nájomný vrah, ktorého chce zabiť jeho vlastný klon

Will Smith je v akčnom sci-fi Gemini Man starnúci nájomný vrah, ktorého chce zabiť jeho vlastný klon
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Paramount Pictures konečne zverejnilo ďalší plnohodnotný trailer.

Nadchádzajúce akčné sci-fi s názvom Gemini Man sa nám plnohodnotnou ukážkou naposledy predstavilo ešte koncom apríla (duben), keď štúdio Paramount Pictures zverejnilo prvý oficiálny trailer. Odvtedy už ale nejaký ten čas ubehol a my sme sa už pomaličky začali obzerať po ďalšom.
 
 
No a pokiaľ ti neunikol náš včerajší článok so zákulisným videom, v ktorom kompetentní členovia produkcie okrem iného odhalili aj proces omladzovania Willa Smitha, tak už určite vieš, že nový trailer mal doraziť práve dnes. A ten bol podľa očakávaní skutočne zverejnený. Poďme si ho teda bez zbytočného zdržovania hneď vychutnať.
 
 
Čo sa týka samotného príbehu, ten sa bude sústrediť na starnúceho zabijaka Henryho Brogena (Smith), ktorý sa snaží ukončiť svoju kariéru. Všetko sa ale zmení v momente, keď sa ocitne v boji na život a na smrť proti svojmu mladšiemu ja. Henrymu by však mala podať pomocnú ruku jeho kolegyňa (Mary Elizabeth Winstead), ktorá pracuje pre rovnakú nebezpečnú organizáciu.
 
A hoci nás prvý trailer príliš neohúril, ten dnešný už vyzerá o poznanie lepšie. Will Smith evidentne nemá problém utiahnuť dve postavy a tentokrát sme videli už aj viac záberov s pôvabnou Mary Elizabeth Winstead. Dokonca ani ten digitálne omladený Smith nepôsobí tak rušivo, ako v predošlej ukážke. Veríme teda, že tvorcovia dokážu vyšperkovať digitálne efekty čo najlepšie a doručia nám v kinách poriadne akčnú a kvalitnú záležitosť.
  
O réžiu sa postaral Ang Lee (Crouching Tiger, Hidden Dragon, Brokeback Mountain) a okrem vyššie spomínaných hercov sa vo filme objaví aj Clive Owen, Benedict Wong, Douglas Hodge či Ralph Brown. Premiéra je u nás naplánovaná na 10. októbra (říjen) 2019 a pokiaľ sa chceš dozvedieť ešte viac, vstúp do tohto vlákna.
 
Will Smith je v akčnom sci-fi Gemini Man starnúci nájomný vrah, ktorého chce zabiť jeho vlastný klon
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia