Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2019, 12:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Calin sa oficiálne lúči s Comebackgangom. Pil Cmu ďakuje za príležitosť a dôveru

HUDBA
Uložiť Uložené

Talentovaný spevák a raper opúšťa slovenský label Comebackgang, pod ktorým vydal množstvo úspešných hitov.

Brniansky raper ohlasuje oficiálny koniec spolupráce so slovenským Comebackgangom. Keď sme v úvode roka 2017 písali o jeho debutovom singli s názvom Playtime, veľa diskutujúcich jeho tvorbu zatracovalo. Dnes už aj vďaka miliónovým skladbám vieme, že má v kariére našliapnuté veľmi dobre, nehovoriac o talente, ktorý postupne odhaľuje. 

Odporúčané
Calin: Úspěch byl, když si mě hudební scéna začala všímat (Odhodlanie loviť) Calin: Úspěch byl, když si mě hudební scéna začala všímat (Odhodlanie loviť) 16. júna 2019, 18:42

Calin avizuje, že sa s CBG lúči v dobrom a Pil C-mu verejne ďakuje za príležitosť a dôveru, ktorú od neho v začiatkoch dostal. Práve hlava Comebackgangu za ním stála v časoch, keď ešte musel svoju pozíciu medzi zvyškom kolegov obhajovať.  

Za odchodom teda nie sú žiadne osobné spory, jednoducho je pre Calina výrazne geograficky rozumnejšie, aby spolupracoval s chalanmi, ku ktorým má prirodzene bližšie. Vo svojom príspevku ešte interpret dodáva, že sa k nemu členovia Comebackgangu chovali vždy pekne.

Calin sa oficiálne lúči s Comebackgangom. Pil Cmu ďakuje za príležitosť a dôveru

Zároveň sa dozvedáme, že odteraz bude jeho nová tvorba vychádzať na YouTube kanále Rychlí kluci, kde sa pri tejto príležitosti objavuje Calinova novinka v spolupráci s Viktorom Sheenom. Práve na tejto platforme budú vydávať členovia Mike Roft Records, ktorí mimochodom už čoskoro vyrážajú na veľké turné. Prvá vlna lístkov aj všetky informácie sú k dispozícii na oficiálnej stránke v predpredaji.

Domov
Zdieľať
Diskusia