Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2019, 18:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Calin: Úspěch byl, když si mě hudební scéna začala všímat (Odhodlanie loviť)

HUDBA
Uložiť Uložené

Sleduj ďalší diel série Odhodlanie Loviť, v rámci ktorej v spolupráci s Jägermeisterom mapujeme život zaujímavých osobností.

V našej sérii krátkych dokumentov v spolupráci s Jägermeisterom s titulom Odhodlanie Loviť máš teraz možnosť vidieť Calina. Raper a spevák začínajúci pod slovenským Comebackgangom sa za pár krátkych rokov a stále bez debutového albumu dokázal vypracovať na plnohodnotného interpreta, ktorého hudba oslobodila od práce a dokáže sa ňou živiť. 

Vo videu sme navštívili zopár symbolických miest v Brne, kde aktuálne žije. Postupne sme navštívili štúdio, vyhliadku aj tréningový gym, kde trávi rovnako veľa času, keďže sa dlhodobo venuje bojovým športom.

Calin nám porozprával, ako sa k tvorbe dostal, čo ho motivuje aj ako sa vyrovnáva s hejtom. Dozvedáme sa, že je stále aktívnym študentom a jeho jasný odkaz pre divákov je, aby robili to, čo majú radi a neprestávali loviť. Byť vo svojom živote aktívny je veľmi dôležité a Calin si to uvedomuje ako človek, interpret aj nadšenec pre šport. 

Odporúčané
Odhodlanie loviť: Hlava FCK THEM Yaksha porozprával o hejteroch a snahe preraziť v Amerike Odhodlanie loviť: Hlava FCK THEM Yaksha porozprával o hejteroch a snahe preraziť v Amerike 8. októbra 2018, 17:47

Zároveň ti pri tejto príležitosti dávame možnosť vyhrať lístky na Mike Roft Tour, ktorá sa bude konať po lete. Všetko dôležité nájdeš na našom Instagrame:

Domov
Zdieľať
Diskusia