Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2018, 17:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Odhodlanie loviť: Hlava FCK THEM Yaksha porozprával o hejteroch a snahe preraziť v Amerike

REFRESHER
Uložiť Uložené

Prečo je Yaksha odhodlaný loviť? Čo ho motivuje a ako vyzerá jeho pracovný deň? Dozvieš sa v prvej časti z našej novej série, ktorú pripravujeme v spolupráci s Jägermeistrom.

V Refresheri sme pre vás vždy chceli prinášať jedinečný obsah a kritériom je pre nás v prvom rade originalita. V spolupráci s Jägermeistrom preto vznikol videoseriál s názvom Odhodlanie loviť, v rámci ktorého vám budeme od dneška v pravidelných intervaloch predstavovať profily zaujímavých osobností. 

V prvej časti novej série hosťuje hlava labelu FCK THEM Yaksha, ktorého aktivity sú ti už asi dobre známe. Bol to práve on, kto svetu ukázal dúhového Tekashiho 6ix9ine a dlhodobo spolupracuje aj s domácimi interpretmi. Dohliada na to, aby urban kultúra na Slovensku nestrácala svoju tvár a darí sa mu to hneď z viacerých perspektív vrátane módy a hudby.  

Prečo je Yaksha odhodlaný loviť? Čo ho motivuje? Ako vyzerá jeho pracovný deň? Aké plány má s labelom FCK THEM a prečo robí veci na 120 percent? Odpovede na všetky otázky sa dozvieš v pilotnej časti, kde, samozrejmem nechýbajú aj exkluzívne zábery z jeho pracovných a voľnočasových aktivít. 

Domov
Zdieľať
Diskusia