Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2017, 19:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C-ho a Fobiu Kida dopĺňa v CBG ďalší interpret. Predstavujeme Calina a jeho skladbu PLAY TIME

HUDBA
Uložiť Uložené

Niektorí už možno mali možnosť počuť jeho staršie veci, pre iných nováčik, ktorý má však veľký potenciál.

Ako sme sa už mali možnosť dozvedieť z veľkého rozhovoru s Pil C-m, jeho crew vystupujúca pod titulom Comebackgang nie je len spojenie hudobníkov, interpretov a producentov, ale aj iných umelecky a inak zameraných členov, ktorých je vlastne aj podstatne viac. Postupne sa však CBG rozširuje o ďalších členov, no tí nie sú vyberaní na základe žiadneho konkrétneho kľúča, ale skôr pocitovo. Nielen vďaka svojim skillz sa na začiatku roka 2016 stal druhým rapovým členom Fábio Kid, ktorý svoju pozíciu počas roka dokázal aj potvrdiť viacerými kvalitnými projektami. 

Dnešným dňom do Comebackgangu pribúda ďalší člen, ktorým je Calin - spevák a raper z Brna, ktorý doteraz pôsobil v Mike Roft Records. Mnohí ste ho už mali možnosť počuť napríklad na spolupráci s Jofrem s názvom Chladné hviezdy. Teraz si predstavíme novinku, ktorá vychádza už na youtube kanáli CBG a je z trochu iného, viac rapového súdka. O hudobnú produkciu veci PLAY TIME sa postaral chalan, ktorý si hovorí Karma Rhythm a zároveň sme sa hneď dočkali aj sprievodného vizuálu z dielne Patrika Soldána. Snáď jedým mínusom tejto skladby je jej minutáž, avšak už teraz sa tešíme na ďalšie veci a možno aj staré známe Comebackgang štvrtky? Uvidíme.

Domov
Zdieľať
Diskusia