Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2016, 19:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jofre ako interpret a Ján Lednický ako producent v jednej osobe predstavujú nový videosingel Chladné hviezdy

HUDBA
Uložiť Uložené

Talentovaný hudobník si opäť ušil produkciu na mieru a výsledkom je atmosférická skladba, na ktorej hosťuje spevák Calin.

Ako sme už niekoľko krát avizovali, Ján Lednický sa rozhodol rok 2016 zasväťiť aktivite v podobe pravidelnejšieho vydávania singlov. Zatiaľ svoj sľub plní, keďže sme od začiatku roka už mali možnosť počuť dve skladby, menovite Neverili mi a Sloboda. Prvú menovanú dokonca s podareným vizuálom. Obe záležistosti niesli jedinečnú a pre Jofreho typickú atmosféru, ktorá ostáva rovnakým menovateľom aj pri dnešnej novinke. 

Tá nesie názov Chladné hviezdy a ako bonus hneď prichádza aj s vizuálom. Zmenou oproti predošlým skladbám je, že si tentokrát Jofre zavolal aj hosťa, avšak ak by ste čakali nejaké to otrepané meno, tak tomu tak nie je. Calin je mladý spevák, o ktorom snáď ešte budeme mať možosť počuť aj v budúcnosti. Čo sa týka hudobnej produkcie, tak tú si už tradične zobral nastarosti samotný Jofre, ktorý vystupuje ako producent pod skutočným menom. Inštrumentálne je Ján Lednický bezpochýb niekoľko rokov napred, a tak sme veľmi radi, že nájdeme medzi súčastnými interpretmi aj takto hudobícky vybaveného človeka. Výborne spracovaný videoklip vznikal pod taktovkou režiséra Patrika Soldána a vy si teraz môžete vychutnať výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia