Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2016, 18:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jofre Lednický si opäť sám ušil produkciu na mieru a predviedol svoj hudobný aj lyrický talent

HUDBA
Uložiť Uložené

Pokračujeme v ére balád, ku ktorým sa teraz pridáva aj silná skladba Sloboda.

Každý jeden kvalitný aj rapový interpret by mal byť sčasti hudobníkom. Práve Jofre spĺňa túto podmienku stopercentne, čo nám už neraz na vlastných skladbách dokázal. Dnes nadišiel čas vypustiť do sveta ďalší, v poradí tretí singel po projekte INÍ, ktorý odkazuje na sériu balád a zase raz preverí spevácke, lyrické aj producentské schopnosti Jána Lednického. Už sme mali možnosť počuť Nepotrebujem novú a Neverili mi, ktoré niesli silnú atmosféru a charakterizoval ich Jofreho nenapodobiteľný rukopis po všetkých stránkach. 

Najnovší singel dostáva titul Sloboda a autor v ňom opäť predvádza to, čo mu ide najlepšie. Ako už býva zvykom, podpísal sa aj na inštrumentálnej stránke skladby, ktorú tradične zvládol vynikajúco. Bohužiaľ sme sa v tomto prípade nedočkali aj vizuálu, no to však v žiadnom prípade nemáme Jofremu za zlé. Zaujímavosť však môžeme nájsť aj v jednoduchej animácii, kde sa okrem názvu piesne strieda aj číslo 92101. Vieme, že ide o poštové smerovacie číslo domovského mesta hudobníka, ale predpokladáme, že od nás nechce, aby sme mu posielali balík, a tak prichádza do úvahy teória, ktorá by mohla naznačiť, že sa možno pozeráme na názov prvého sólového počinu. To sú však zatiaľ len naše dohady, a tak nám neostáva nič iné, len čakať na ďalšie informácie a skladby, ktorých by malo byť v tomto roku ešte o niečo viac ako v predošlom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia