Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2019, 12:17
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Sigourney Weaver potvrdila návrat do Krotiteľov duchov 3. Podľa herečky nás čaká veľká zábava

Sigourney Weaver potvrdila návrat do Krotiteľov duchov 3. Podľa herečky nás čaká veľká zábava
Zdroj: Sony / Columbia Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Rokmi overená Sigourney Weaver bude vystupovať v priamom pokračovaní slávnych Ghostbusters.

Spomínaš si ešte na postavu Dany Barrett, ktorú v Krotiteľoch duchov stvárnila Sigourney Weaver (Votrelci, Avatar)? 69-ročná herečka pre Parade Magazine oficiálne potvrdila, že s ňou môžeme v tretej časti Ghostbusters určite rátať. Okrem toho poznamenala, že scenár k snímke je naozaj zábavný a písaný od srdca.

Ešte začiatkom roku sme ťa informovali, že v trojke Krotiteľov duchov si okrem pôvodných hercov, ako Ernie Hudson, Dan Akyroyd a Bill Murray, zahrajú aj mladší nováčikovia. Konkrétne pôjde o Carrie Coon, Finna Wolfharda a Mckennu Grace.

Pripomeň si Sigourney vystupujúcu v slávnych Krotiteľoch duchov

Príbeh Krotiteľov duchov 3 bude nadväzovať na prvé dve úspešné časti, a tak sa nemusíš báť, že by si musel na plátne v kine sledovať štvoricu predstaviteliek (Melissu McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon a Leslie Jones) z neúspešných Krotiteľov duchov od Paula Feiga z roku 2016.

O réžiu tretích Krotiteľov sa postará Jason Reitman (Ďakujeme, že fajčíte či Juno), syn slovenského rodáka a režiséra prvých dvoch častí Ivana Reitmana. Scenár k snímke napísal spoločne s Gilom Kenanom (Poltergesit z roku 2015) a o produkciu sa postará Jasonov otec Ivan Reitman. Slovenská aj česká premiéra je predbežne plánovaná na 9. júla (červenec) 2020. Viac sa o Krotiteľoch duchov dočítaš v tomto vlákne.

Odporúčané
Špeciálna edícia Bugatti Špeciálna edícia Bugatti 7. februára 2012, 11:51
Domov
Zdieľať
Diskusia